بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۲۱۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
احساس ضعف، خستگی، کاهش وزن و مقاومت بدن از علائم ایام نقاهت کروناست که برای بهبود آن نیاز به مصرف پروتئین در هر وعده غذایی است.
تدبیر24»احسان حجازی با بیان اینکه احساس ضعف، خستگی، کاهش وزن و مقاومت بدن از علائم ایام نقاهت کروناست که برای بهبود آن نیاز به مصرف پروتئین در هر وعده غذایی است، گفت: باید در نظر داشته باشیم کاهش وزنی که در زمان بستری در بیمارستان در ایام نقاهت کووید- ۱۹ رخ می‌دهد را باید با مصرف مواد غذایی پروتئین، کالری و انرژی‌زا جبران کنیم.
 
وی مواد غذایی پر پروتئین را شامل انواع گوشت‌ها، ماهی‌ها، و تخم مرغ، حبوبات، فراورده‌های لبنی، کره بادام زمینی، مغزها و آجیل‌ها دانست و افزود: سعی کنیم در هر وعده غذایی کربوهیدرات‌های کامل  اعم از نان سبوس دار و غلات کامل، سبزیجات و میوه‌ها در هر وعده غذایی مصرف کنیم. چرا که این مواد غذایی، املاح و ویتامین نیاز بدن در دوران نقاهت کرونا را تامین می کند.
 
عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه عنوان کرد: باید دقت شود که اگر در هر وعده غذایی در این دوران، وعده مصرفی، ۵۰ درصد کمتر از موادی که مورد نیاز است، از مکمل‌های غذایی همچون پودرهایی به شکل شیرخشک که با آب قابل حل و حاوی مواد مغذی و ریزمغذی‌ها است، استفاده شود.
 
حجازی با بیان اینکه در دوره نقاهت کرونا باید روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان مایعات اعم از آب، آب میوه طبیعی، شیر و یا مکمل تغذیه که در آب قابل حل است، در میان وعده‌ها استفاده شود، گفت: مصرف مایعات کمبود کالری بدن در این دوران را جبران می‌کند و به دنبال آن بهتر است تعداد وعده‌های غذایی کوچک را افزایش دهیم به طوری که روزانه حداقل ۴ تا ۶ وعده غذایی با توجه به برخورداری از پروتئین هر چند ساعت یکبار مصرف شود.
 
وی اظهار کرد: اگر اشتها در بیمار مبتلا به کرونا در ایام نقاهت کم است، باید غذایی مصرف کند که غنی از پروتئین، کالری و انرژی‌زا همچون پنیر، ماست های پر پروتئین، کره بادام زمینی، شیر کامل،  آب گوشت و سس گوشت برخوردار تا غذا از لحاظ مواد مغذی غنی تر شود.
 
این متخصص تغذیه به تغییر ذائقه بیماران مبتلا به کرونا در ایام نقاهت اشاره کرد و افزود: اگر ذائقه این افراد تغییر پیدا کرد، باید از مصرف غذاهای سرد و سپس گرم شروع کنند و البته می توانند مقداری شکر، نمک و چاشنی در حین پخت غذا اضافه کنند تا میل به غذا در این افراد افزایش پیدا کند و انجام فعالیت فیزیکی، خواب و استراحت کافی را عوامل کمک کننده برای بدست آوردن سلامتی دوباره افراد مبتلا به کرونا در ایام نقاهت دانست.
برچسب ها: تدبیر24 ، کرونا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها