بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۲۱۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲
مدیرگروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: در برخی مشاغل به علت مواجهه مردان با عوامل مختلف باعث ایجاد ناباروری در آنان می شود.
تدبیر24»دکتر مریم پورآدینه اظهار کرد: برخی عوامل شغلی مانند استنشاق هوای آلوده یا مواد شیمیایی می تواند منجر به کاهش تعداد اسپرم ها و افزایش درصد اسپرم های ناهنجار شود.

وی عنوان کرد: تماس پوستی با موادی مثل رنگ های روغنی، چسب ها، هیدروکربن ها و  رادیواکتیو ، قرار گرفتن در معرض حشره کش ها و مواد شیمیایی مختلف، مواجهه با مقدار زیادی گازهای بیهوشی، داروهای سیتواستیک، جیوه و اشعه ایکس و سرکار داشتن با سرب مثل باطری های ذخیره برق از جمله عوامل شغلی بوده که ممکن است باعث ایجاد ناباروری در مردان شود.

دکتر پورآدینه ادامه داد: افزایش دما در ناحیه تناسلی و تماس بیش از حد با آب گرم و همچنین زیاد سونا رفتن یا نشستن به مدت طولانی در آب داغ نیز در ناباروری تاثیرگذار است.

وی خاطرنشان کرد: در هر صورت ناباروری یک مشکل چند عاملی است که یک بخش آن عوامل فیزیکی مثل هورمون ها و تغذیه و بخش دیگر آن مسائل روانی و عاطفی تشکیل می دهد .

دکتر پورآدینه درخصوص تاثیر بیماری های شغلی بر سلامت مردان گفت: بیماری های شغلی مانند بیماری های ریوی، سرطان های شغلی، گرفتاری های اسکلتی عضلانی، عوامل تاثیر گذار ناشی از شغل بر سلامت باروری مردان و حوادث شغلی از مهمترین مواردی هستند که سبب مرگ و میر یا ناتوانی و بیماری مزمن در مردان می شوند.

وی بیان کرد: با فراهم شدن شرایط لازم برای تغذیه صحیح، تحرک بدنی کافی، حفظ وزن سالم و حذف مصرف دخانیات و سایر مواد اعتیاد آور و همچنین شرایطی که رفاه، ایمنی و سلامتی روانی کارکنان تامین و خدمات بهداشتی و غربالگری آنان مد نظر قرار گیرد، در ارتقای سلامت شغلی کارکنان بویژه مردان موثر است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها