بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۲۲۰۹۶
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
مدیر شبکه بهداشت و درمان خاش با اعلام این مطلب گفت: ارتقاء سلامت مادران یکی از ارکان اساسی مراقبت های بهداشتی درمانی و از شاخصه های مهم تضمین سلامت نوزادان است، سلامت مادر باردار منجر به سلامت خانواده و در نهایت سلامت جامعه می گردد از این رو این گروه باید به عنوان یکی از گروه های آسیب پذیر همواره مورد توجه خاص قرار گیرد.
تدبیر24»دکتر رضا کرد در آخرین کمیته مرگ مادر سال 99 که در شبکه بهداشت و درمان خاش برگزار شد ادامه داد: در حوزه درمان کلیه اقدامات جهت بهبود وضعیت سلامت مادر و نوزاد بطور مستمر انجام می شود و هماهنگی‌های لازم با بیمارستان جهت پذیرش مادران باردار پرخطر از مراکز بهداشتی بدون اولویت انجام شده است و تاکید نمود شاخص های باروری سالم باید به صورت ویژه ارتقاء یابد تا شاهد به دنیا آمدن فرزندان سالم باشیم.

وی ادامه داد:در حوزه بهداشت مراقبین سلامت و ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با وجود بحران کرونا با تلاشی بیش از پیش ضمن شناسایی مادران باردار و کسب آگاهی از آخرین وضعیت آنها به ویژه مراجعه به منازل مادران پرخطر در برنامه های دهگردشی نسبت به انجام آموزش پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کرونا و باروری سالم، مراقبت های قبل از بارداری، حین بارداری و پس از آن و ارائه خدمات رایگان معاینه، مراقبت، تحویل دارو و مکمل اقدام می نمایند.

 رئیس مرکز بهداشت خاش گفت  مراقبت های پیش از بارداری و توجه به علائم خطر دوران بارداری و پس از زایمان، افزایش بارداری های ایمن ، ارتقاء سطح دانش و مهارت ماما و مراقبین سلامت و انجام مداخلات لازم در جهت کاهش مرگ و میر مادران باردار و ارتقای شاخص های سلامت مادران بسیار لازم و ضروری می باشد.

مهندس نقی زاده ادامه داد: بررسی روند تأخیر در مراجعه مادران و پیگیری انجام مراقبتهای روتین و ثبت در سامانه سیب مورد انتظار است.

وی افزود: لازم است کیفیت و کمیت مراقبتهای مادران باردار به زمان قبل از پاندمی کووید ۱۹ بازگردد‌

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها