عادلانه و بدون تبعيض رسيدگي شود عباس عبدي

عادلانه و بدون تبعيض رسيدگي شود

پس از انتشار خبر اظهارات دادستان محترم تهران درباره رييس كل سابق بانك مركزي و ايراد اتهام به او مبني بر تضييع 30 ميليارد دلار و 60 تن طلا، دولت نيز بيانيه‌اي در نقد اين رفتار و گزارش منتشر كرد كه در جاي خود قابل توجه بود، به ‌ويژه آنجا كه به زمان اعلام آن اشاره كرده است. بدون در نظر گرفتن اعتبار نكات ذكر شده عليه او، به نظر مي‌رسد كه پاسخ به چند نكته ضروري است.
نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۶۶ آرشیو
تحلیلی پیرامون تنش آذربايجان و ارمنستان و پیامدهای داخلی آن حمید یزدانیان

تحلیلی پیرامون تنش آذربايجان و ارمنستان و پیامدهای داخلی آن

در بین ایرانیان چنان سخن از پیوندهای باستانی قوم یهود و ایرانی و عظمت شاهان هخامنشی میزند و مردم ایران را به باستان گرایی سوق می دهد که...
آرشیو نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۵۰
يکشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 07
کد خبر: ۱۲۲۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳
محققان معتقدند با مصرف مقادیر مناسبی از ویتامین C و E ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون، کاهش یابد.
تدبیر24»ویتامین C و ویتامین E ویتامین هایی هستند که در میوه‌های خانواده مرکبات مثل پرتقال، سبزیجات و غلات کامل وجود دارند. ویتامین C به جذب آهن و به بهبود زخم‌ها کمک و چشم‌ها را سالم نگه می‌دارد، در حالی که ویتامین E نقشی اساسی در بازسازی سلول‌ها دارد.

هر دو ویتامین به تقویت ایمنی بدن و بهبود سلامت پوست کمک می‌کنند. اکنون دانشمندان جلوگیری از پارکینسون را دلیل دیگری برای مصرف این دو ویتامین پیدا کرده‌اند.

اخیراً مشخص شده‌است که ویتامین C و ویتامین E ممکن است به شدت با بیماری پارکینسون ارتباط داشته باشند. طبق مطالعه جدیدی که در مجله Neurology منتشر شده، دریافت ویتامین E و C با خطر پارکینسون رابطه معکوس دارد.

محققان پس از مطالعه کامل سوابق بهداشتی بیش از ۴۳ بزرگسال بین ۱۸ تا ۹۴ ساله از ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۶ به این نتیجه رسیدند. آنها سوال خود را بر اساس رژیم غذایی تجزیه و تحلیل کردند و به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری پارکینسون دارد. افزودن غذاهای غنی از ویتامین E و C ممکن است به جلوگیری از پارکینسون در مراحل بعدی زندگی کمک کند.

بیماری پارکینسون چیست؟

بیماری پارکینسون یک اختلال پیشرونده در سیستم عصبی مرکزی است که بر حرکت تأثیر می‌گذارد. علائم آرام شروع می‌شوند و با گذشت زمان بدتر می‌شوند. اولین علائم پارکینسون ممکن است فقط در حد لرزش نه چندان مشهود در یک دست باشد، بعداً ممکن است در راه رفتن، نوشتن، گفتار و انجام سایر کارهای روزمره مشکل ایجاد کند.

روزانه چقدر ویتامین C مصرف کنیم؟

برای بزرگسالان، مقدار توصیه شده روزانه برای ویتامین C، حدود ۶۵ تا ۹۰ میلی‌گرم در روز است. منابع معمول این ماده مغذی شامل مرکبات، فلفل، کلم بروکلی و ... است.

روزانه چقدر ویتامین E مصرف کنیم؟

مقدار توصیه شده روزانه (RDA) ویتامین E برای افراد ۱۴ ساله و بالاتر ۲۲ میلی‌گرم است. غذاهایی مانند تخمه آفتابگردان، بادام و تخمه کدو از منابع معمول ویتامین E هستند و به راحتی می‌توانند در رژیم غذایی گنجانده شوند.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها