بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۲۲۱۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
یک متخصص تغذیه گفت: قند و شکر قهوه‌ای هم از ساکاروز تشکیل شده اند و برای بیماران دیابتی خطرساز هستند.
تدبیر24»شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه گفت: شکر قهوای و سفید هر دو از یک منبع تامین می‌شوند. در واقع شکر قهوه‌ای از نی شکر یا چغندر قند استخراج می‌شود و حاوی مادی به نام ملاس است که این ماده باعث رنگ تیره شکر می‌شود.

او در ادامه افزود: شکر قهوه‌ای مقداری ویتامین و مواد معدنی را به خود اختصاص داده است. در واقع در وزن مساوی شکر قهوه‌ای کم کالری‌تر و کم قند‌تر از قند سفید است. همچنین حاوی مقداری کلسیم، آهن و پتاسیم است. نکته مهم و قابل توجه این است که هر دو نوع شکر از ساکاروز تشکیل شده اند که این موضوع باعث می‌شود قندخون را مثل غذا‌های حاوی قند افزایش دهد.

این مشاور تغذیه بیان کرد:  در بعضی مواقع این تبلیغات انجام می‌شود که شکر قهوه‌ای برای قندخون مناسب است؛ اما این باور کاملا غلط و خطرساز برای بیماران دیابتی محسوب می‌شود. در واقع برای این بیماران شکر سفید با نوع قهوه‌ای آن تفاوت چندانی ندارند؛ اما برای افراد عادی اگر تمایل به مصرف شکر دارند توصیه می‌شود قند یا شکر قهوه‌ای را مورد استفاده قرار دهند.

اولیایی گفت: در واقع مزیت شکر قهوه‌ای نسبت به سفید، فقط داشتن برخی مینرال‌ها و مواد معدنی است. اما برای افراد دیابتی مصرف هر دو نوع شکر توصیه نمی‌شود. این بیماران می‌توانند با تشخیص و نظر پزشک مقداری از قند ساده را مصرف کنند.

اولیایی در ادامه مطرح کرد: افراد دیابتی اگر گاهی اوقات تمایل به مصرف مواد شیرین دارند، می‌توانند از فرآورده‌های حاوی قند‌های مصنوعی یا رژیمی استفاده کنند.

اولیایی در پایان تصریح کرد: بیماران دیابتی دقت کنند حتی در مصرف قند‌های رژیمی و مخصوص دیابت هم نباید افراط داشته باشند.

برچسب ها: تدبیر24 ، قند و شکر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها