بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۲۲۳۶۶
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
پکن با انتقاد شدید از گزارش حقوق بشری آمریکا، شکست آمریکا در مقابله با پاندمی کرونا که مرگ صدها هزار آمریکایی را به دنبال داشته، تبعیض نژادی، خشونت‌های پلیس و سابقه شوم نسل‌کشی توسط این کشور را به عنوان نمادهایی از گزارش بد حقوق بشری آمریکا برشمرد.
تدبیر24»جیانگ دوان، ریس هیات نمایندگی چین در ژنو از خاتمه یافتن بررسی گزارش حقوق بشری آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل که بخشی از بازنگری معمول توسط تمامی کشورها در این نهاد حقوق بشری سازمان ملل است، به شدت انتقاد کرد. 

جیانگ در بیاناتی کوتاه و تند از مداخلات نظامی آمریکا در خارج از مرزهایش که نتیجه‌اش فقط کشتار تعداد بیشمار غیرنظامیان و شکنجه آنها در دیگر کشورها بوده انتقاد کرد.   

او گفت: آمریکا نه برای گذشته شوم خود و نسل کشی عذرخواهی می‌کند و نه حتی در پی جبران به قربانیان برمی‌آید. آمریکا حتی قادر به کنترل موثر پاندمی کرونا نبود که نتیجه‌اش مرگ صدهاهزار تن بوده است.  

جیانگ افزود: آمریکا اکثر توصیه‌های چین در این بازنگری را نپذیرفت.

لیزا پترسون، معاون موقت امور دموکراسی و حقوق بشر و کارگری آمریکا در پاسخ گفت: آمریکا افتخار می‌کند که چهار پنجم از ۳۴۷ توصیه ارائه شده توسط دیگر کشورها برای بهبود گزارش حقوق بشری‌اش را به کار بسته است.

او سپس برخی از توصیه‌های اعمال شده و تلاش‌های آمریکا در برخی امور نظیر حقوق مهاجران و بومی‌ها، تغییرات آب و هوایی و بهبود دسترسی آمریکایی‌ها به شبکه سلامت در دوران پاندمی را برشمرد.

دولت جدید آمریکا حضور خود در شورای حقوق بشر سازمان ملل را پس از دو و نیم سال غیبت در دوران دولت ترامپ، از سر گرفته است. واشنگتن به دنبال کرسی در این شورای ۴۷ عضوی برای سه سال آتی است که از سال ۲۰۲۲ آغاز می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها