بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۲۲۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۴
یک دیپلمات پیشین کشورمان:
یک دیپلمات پیشین کشورمان تاکید کرد: از اروپا انتظار می‌رود که نقش سازنده‌ای را در نشست وین ایفا کند، این نقش سازنده می‌تواند متقاعد کردن آمریکا برای لغو کلیه تحریم‌های ایران باشد.

تدبیر24»محسن کاکایی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه در مسئله برجام موضع ما کاملا روشن، شفاف و منطقی است گفت: بارها اعلام کرده ایم که ایران از برجام خارج نشده و در چارچوب برجام برخی از تعهداتش را کاهش داده و با توجه به اینکه آمریکا از برجام خارج شده و تحریم‌هایی را علیه ایران وضع کرده ضمن اینکه تحریم‌های سابق را نیز حفظ کرده است باید در جهت لغو تحریم‌ها قدم بردارد.

وی تصریح کرد: بنابراین موضع ما کاملا مشخص و اعلام شده است و خوشبختانه در کشور نیز همه ارکان نظام بر روی آن اجماع دارند. لذا اگر قرار است ما تعهدات برجامی خود را انجام دهیم نخست باید آمریکا تمام تحریم‌هایی را که ظالمانه علیه ایران وضع کرده لغو کند و پس از آن ما راستی آزمایی کنیم و اقدامات لازم را به عمل آوریم.

این دیپلمات پیشین کشورمان خاطرنشان کرد: هیچ مذاکره‌ای قرار نیست چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم با آمریکایی ها انجام شود. در اجلاس وین هم ۱+۴ بدون آمریکا جلسه خواهند داشت و ما مواضع خودمان را اعلام می‌کنیم و اروپایی ها با آمریکا جلسه جداگانه ای خواهند داشت تا مواضع آمریکا را هم بشنوند. لذا ما مذاکره مستقیم و غیر مستقیمی با آمریکا نداریم.

کاکایی تاکید کرد: به نتیجه رسیدن گفت‌وگوها بستگی به نقشی دارد که اروپایی ها می‌توانند ایفا کنند. در واقع از اروپا انتظار می‌رود که نقش سازنده‌ای را در نشست وین ایفا کند و اگر به دنبال این است که برجام حفظ شود و مفاد این پیمان در مسیر خودش اجرایی گردد باید نقش سازنده‌ای را ایفا کند. نقش سازنده هم متقاعد کردن آمریکا برای لغو کلیه تحریم‌ها علیه ایران است.

وی افزود: راهبرد اصلی نظام اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی است و حرکت در جهت نیل به خودکفایی کامل برای بی نیاز شدن از وابستگی اقتصادی به خارج از کشور است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل در پایان اظهار کرد: اگر آمریکایی ها تعهدات برجامی خود را انجام دادند ما نیز اقدامات متقابل را دنبال می‌کنیم اما اگر سیاست فعلی خود را دنبال کرده و علاقه‌ای به لغو تحریم‌ها نداشتند راهبرد اصلی نظام را دنبال می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها