شرایط بغرنج است، اما می‌شود آن را درست کرد‌ حسين راغفر

شرایط بغرنج است، اما می‌شود آن را درست کرد‌

پارامتر تأثیر مخرب روانی ناشی از تحولات حوزه سیاست خارجی تا چه اندازه می‌تواند بر اقتصاد و بازار اثرگذار باشد؟
نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۳۸ آرشیو
رمز قرآن از حسین آموختیم جواد اطاعت

رمز قرآن از حسین آموختیم

کربلا فقط عرصه تضاد وتقابل نيست.اين پايگاه عشق وانحطاط پرده هاي ديگري هم دارد.کربلا صحنه ايستادگي، مقاومت، پاکبازي ودفاع ازآرمانهاي مقدس است
آرشیو نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۱۴
پنجشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 21
کد خبر: ۱۲۲۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
مانور بزرگ مهمان کریم در آستانه رمضان
طرح مهمان کریم (ویژه ماه مبارک رمضان) با اهدای ۴۰۰ بسته غذایی به ایتام و نیازمندان منطقه ۱۰ تهران و دیگر شهرهای کشور اجرایی شد.
تدبیر24» سیدبابایی، جانشین کانون و مجتمع فرهنگی و آموزشی بصیر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار تدبیر۲۴ اظهار داشت: این کانون ۱۲ سال است که به صورت مستمر کمک‌رسانی و رفع نیازهای خانواده‌های نیازمند را در دستور کار داشته است و از ۲۴ خانواده زیر پوشش، این کمک‌رسانی‌ها آغاز شد که امروز به بیش از ۲۰۰ خانواده رسیده و به صورت مستمر خدمات ما را دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مقاطع زمانی ما برای کمک به نیازمندان آستانه ماه رمضان است، گفت: در این راستا، طرح مهمان کریم (ویژه ماه مبارک رمضان) با هدف رسیدگی به فقر معیشتی، تربیتی و اجتماعی ایتام و نیازمندان بزرگوار و رونق‌بخشی به سفره‌های افطار و سحر این عزیزان برنامه‌ریزی و اجرایی شد.

سیدبابایی افزود: در این طرح با اهدای بیش از ۴۰۰ بسته غذایی به ایتام و نیازمندان منطقه ۱۰ تهران و دیگر شهرهای کشور بنا داریم به نیازمندان کمک‌رسانی کنیم که روز گذشته بسته‌بندی این اقلام در مجتمع فرهنگی بصیر با اجرای هادی صلح جو و با حضور مسئولین کشوری و لشکری و چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چهره‌های نام‌آشنای هنری و ورزشی کشور و فعالان فرهنگی خارجی همچون اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، سردار حسین الله‌کرم، فرزند شهید صیاد شیرازی، رباطی شهردار منطقه ۱۰ تهران ، بیابانی رئیس بسیج جامعه زنان کشور، رکن آبادی رئیس امور زنان و کودکان مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام، مرضیه هاشمی خبرنگار پرس تی وی، حوا باری مدیر موسسه الکوثر کشور گینه و همسر شهید اعطایی از شهدای مدافع برگزار شد.


حجت‌الاسلام ناصری رئیس مجتمع بصیر

جانشین کانون و مجتمع فرهنگی و آموزشی بصیر تهران افزود: در این مراسم حجت‌الاسلام ناصری رئیس مجتمع بصیر سخنرانی داشت که در بخشی از آن گفت: «گاهی برخی از دوستان می‌پرسند که: بهتر نیست که کمک‌ها و انفاق‌ها مثل امام علی علیه السلام، پنهانی صورت گیرد تا از ریا دور باشد؟ در دین ما هم به انفاق پنهانی و هم آشکار دعوت شده‌ایم. در شرایطی که دشمن سعی می‌کند مردم و روحانیت را نسبت به شرایط سخت اقتصادی جامعه بی‌تفاوت نشان دهد، باید آشکار انفاق کرد تا نقشه آن‌ها خنثی شود.»


وی در پایان خاطرنشان کرد: این بسته‌های ارزاق از امروز میان نیازمندان سطح کشور که از قبل شناسایی شده‌اند، توزیع خواهد شد.

بابک جمال دبیر و کارگردان تیم رسانه کانون بصیر هم در ادامه گفت: با توجه به تلاش گسترده بخشهای مختلف کانون بصیر مسئولیت بنده و همکاران من ساخت فیلم مستندی از این همایش جهادی است.
تیم رسانه کانون بصیر یک تیم پویا و حرفه ای ست که چند سالی ست به تولید محتوا در موضوعات آموزشی و تربیتی پرداخته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها
نیازمندیها