بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۲۲۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۹
رئیس جمهور سابق آمریکا از روابط شخصی نزدیکش با رهبران روسیه و کره شمالی دفاع کرد و گفت، روابطش با این رهبران به عنوان یک رئیس جمهور "چیز خوبی بود و نه بد".
تدبیر24»دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا هفته گذشته اطلاعاتی را منتشر کرد دال بر اینکه روسیه به داده‌های کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۶ میلادی دسترسی داشت. افشای این اطلاعات سوالات بیشتری را در رابطه با روابط میان ترامپ، همکارانش و مسکو به وجود آورده است.

کاخ سفید همچنین اخیرا تهدید کرده که اگر الکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون روسیه که سال گذشته با عامل عصبی نوویچوک مسموم شده بود، در زندان فوت کند، تحریم‌هایی را علیه مسکو اعمال خواهد کرد.

با این حال، دونالد ترامپ از مصاحبه یک ساعته‌اش با شبکه فاکس نیوز استفاده کرد و به رد کردن تمامی انتقادات نسبت به روابط نزدیکش با روسیه و پوتین پرداخت.

ترامپ درباره روابط شخصی نزدیکش با رئیس جمهور روسیه گفت: من روابط بسیار خوبی با رئیس جمهور پوتین داشتم. من او را دوست داشتم و او نیز مرا دوست داشت. این چیز خوبی بود نه بد.

در همین حال، گروه‌های حقوق بشری در ماه جاری میلادی هشدار دادند که کره شمالی تحت رهبری کیم جونگ اون با قحطی قریب‌الوقوع مواجه است.

اما ترامپ از این مصاحبه با شبکه فاکس نیوز استفاده کرد و با اشاره به روابط شخصی نزدیکش با رهبر کره شمالی به تحسین وی پرداخت.

ترامپ گفت: وقتی رسما به عنوان رئیس جمهور وارد کاخ سفید شدم، باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا به من گفت "بزرگ‌ترین مشکلی که داریم، کره شمالی است. احتمالی جنگی میان آمریکا و کره شمالی درخواهد گرفت". اما در دوران ریاست جمهوری من جنگی درنگرفت و ما روابط بسیار خوبی با یکدیگر داشتیم.

وی افزود: کیم جونگ اون برای من نامه می‌نویسد. من او را دوست دارم و او نیز مرا دوست دارد. هیچ جای این قضیه مشکل ندارد و اشتباه محسوب نمی‌شود.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها