بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۲۲۷۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲
وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگویی، مواضع این کشور درباره پیش برد روند مذاکرات وین در راستای احیای توافق هسته‌ای و دیپلماسی مستقل کشورهای منطقه با یکدیگری از جمله ایران-عربستان را بیان کرد.
تدبیر24»آنتونی بلینکن، وزیر امور  خارجه آمریکا که برای مشارکت در مذاکرات نشست جی‌۷ به لندن سفر کرده است، در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز در پاسخ به پرسشی در مورد انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در ایران و امکان تاثیرگذاری انتخابات بر مذاکرات هسته‌ای، با گفتن این که در مورد آن نظر نمی‌دهد، افزود: پیش‌بینی بسیار دشوار است و من نمی‌خواهم در مورد تاثیری که رقم خوردن یک نتیجه یا نتیجه‌ای دیگر در انتخابات ایران بر مذاکرات هسته‌ای دارد یا ندارد حدس و گمانی مطرح کنم ولی در مورد نکته‌ای که اشاره شد، به نظرم واضح است که تصمیم‌گیرنده در نظام ایران کیست و آن شخص رهبر است و او است که تصمیمات اصلی را در مورد رویکرد ایران می‌گیرد.

بلینکن درباره روند مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای مطرح کرد: ما در وین مذاکراتی جدی داشته‌ایم و این مذاکرات چند هفته است که جریان دارد. به نظر من شاهد برخی پیشرفت‌ها، دست‌کم در مورد جدیتی که ایالات متحده برای بازگشت به اجرای دو طرفه توافق هسته‌ای برجام اختیار کرده است، بوده‌ایم. اگر قرار باشد به جایی برسیم، ما هنوز راهی دراز در پیش داریم. هنوز باید ببینیم که آیا ایران توانایی و تمایل به تصمیم‌گیری ضروری در مورد بازگشت خود به تعهداتش را دارد.

وزیرخارجه آمریکا ادامه داد: من فکر می‌کنم همان‌طور که یکی از همکارانم چند روز پیش گفت، مسیر پیش روی‌مان بیش از مسافت طی شده است. پس باید ببینیم به کجا خواهیم رسید.

او درباره مذاکرات ایران و عربستان نیز بیان کرد که گفت و گوها میان ایران و عربستان سعودی در راستای کاهش تنش در خاورمیانه، پیشرفتی است که از آن استقبال می شود. 
بلینکن البته اخبار حاکی از مذاکرات میان تهران و ریاض را تایید نکرد اما گفت: اگر آن ها در حال مذاکره اند، این موضوع به طور کلی خوب است. 

بلینکن در این باره افزود: مذاکره همیشه بهتر از هر چیز دیگری به عنوان جایگزین آن است. آیا به نتیجه ختم می شود؟ این سوال دیگریست. اما مذاکره، تلاش برای کاهش تنش ها و دیدن این که آیا می توان به توافق رسید، تلاش برای ترغیب کشورها به این که برای برخی فعالیت ها که شما از آن ها رضایت ندارید، کاری کنند، خوب است، مثبت و موثر است. 
بلینکن گفت در حالی که از نظر او واشنگتن هنوز در تلاش های دیپلماتیک بین المللی نقشی اصلی را ایفا می کند، فکر می کند بیشتر به نفع کشورهاست اگر خودشان وارد عمل شوند. 
او در این راستا بیان کرد: این که کشورها مستقیما و بدون ما در منطقه گفت و گو کنند، حتی بهتر است.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها