بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۱۳۰۹۲
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۸
آخرین مقاله منتشر شده در آکادمی ملی علوم امریکا
محققان امیدوارند که این یافته ها بتواند مبنایی برای مطالعات جدید درخصوص احساسات وعواطف باشندو احتمالا به ما درخصوص درک بهتر اختلالات خلقی مانندافسردگی و اضطراب کمک خواهند کرد.

تدبیر24 : بر اساس آخرین مقالات منتشر شده در آکادمی ملی علوم ایالات متحده امریکا احساسات ما اثرات بسیار قوی را در بدن تولید می کنند، و در حال حاضر گروهی از محققان فنلاندی مجموعه ای از نقشه های بدن را که نشان دهنده ی اثر احساسات مختلف است را ایجاد کرده اند.

به گفته این محققان اینکه احساسات باعث تغییر در بدن ما می شود،به خوبی شناخته شده است و آنچه که کمتر مشخص است آن است که چه اثرات ذهنی دارند و یا تغییرات هراحساس منحصر به فرد است؟

برای بررسی این پرسش ها، محققان از پنج آزمایش مختلف استفاده نمودند که در مجموع بیش از 700 شرکت کننده بررسی شدند . برای هر شرکت کننده دو نقشه بدن تهیه شد، یکی برای نشان دادن محل افزایش فعالیت، اعم از مثبت یا منفی و یکی برای نشان دادن محل احساس کاهش فعالیت. بنابراین برای مثال، اگر یک فرد غم و اندوه را تجربه می کند ، آن را بیشتر در قفسه سینه، گردن و صورت خود احساس می کند(شاید درد تبدیل به احساس خفگی شود و شاید ریختن اشک ) اما آنها کمتر در دست و پاها احساس می شود. که این موضوع در نقشه با رنگ های گرم تر(نشان دهنده توپوگرافی احساسی بالاتر) و با رنگ های سرد (نشان دهنده توپوگرافی احساسی کمتر)نشان داده شده است.

آن ها اطلاعات را در 13 احساس مختلف جمع آوری کردند، شش "احساس پایه" ( خشم، ترس، نفرت ، شادی، غم و تعجب) و هفت "احساس پیچیده تر" ( اضطراب، عشق ، افسردگی، تحقیر ، غرور، شرم و حسد) که از قراردادن نتایج همه شرکت کنندگان با هم ، آنها به یک اطلس بدن رسیدند که چگونه احساسات مختلف، بدن را تحت تاثیر قرار می دهد.

این نقشه ها، یک روند کلی را نشان می دهند و اگرچه شرکت کنندگان از کشورهای مختلف، و با زمینه های فرهنگی متفاوت ا نتخاب شده بودند اما نتایج نسبتا پایدار بود.

محققان امیدوارند که این یافته ها بتواند مبنایی برای مطالعات جدید در خصوص احساسات و عواطف باشند و احتمالا به ما در خصوص درک بهتر اختلالات خلقی مانند افسردگی و اضطراب کمک خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۷
کامرانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
8
1
خوب دارین چهره خودتونو نشون میدین!
حالا مقالات آکادمی ملی علوم امریکا رو می ذارین؟؟
شما چه دسترسی به این مقالات دارین؟!!
تا جایی که من میدونم این مقالات رو باید تا مدتها خریداری کنین بعد رایگان میشه!!
دم خروس زده بیرون! جمعش کنین
پاسخ ها
ناهید
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
سلام، بدبین ، کمی زیباتر تصور کن و بگو الله اکبر
چه عشقی میکنه خدا ، اما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
به قول سر جیمز جینز: شاید در فراسوی زمان و مکان و در آن واقعیت ژرفتر همگی ما اعضای یک بدن باشیم
عالم محضر خداست در محضر خدا گناه نکنیم
محتشم
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
خب بذارن. مگه چیه؟ دسترسی داشته باشن. تو چرا میسوزی؟ میخوان از تحقیقات دنیا استفاده کنند. بده در اختیار بذارن؟ اونایی رشد فکری دارن و بلدن با متن علمی چطور با نگاه علمی برخورد کنن استفاده میکنن. اونایی هم که مثل تو امل اند و دچار توهم توطئه، به هزار تا چیز نامربوط ربطش میدن بعدش هم مثل همیشه تو توهماتشون بیسواد و ابله و بیمغز باقی میمونند.
رضا همتی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
1
3
اوه ببین موقع خشم دستاش از همه جا داغتره!!
اونیکه تو بحث و جدل شلیک کرده با همین دستا بوده!
جالب بود
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
1
4
ایول! بابا بیشتر از این مطالب بذارین. خسته شدیم از بس خبر خرابکاری این افراطیها رو خوندیم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
0
3
خیلی جالب بود! استفاده کردیم. بیشتر بکنید از این کارا. من دانشمند نیستم اما به دانش و دانشمند و هر کار علمی خیلی علاقه دارم.
آزاد اندیش غیر متوهم
|
UNITED STATES
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۵
0
3
خبر جالبی بود.لطفا نیم نگاهی هم به مسائل علمی داشته باشین.از ورزش هم بگید،جاهای دیدنی و جذاب از همه چی لطفا.دوسدارم این سایت پاتوق فرهیخته هابشه.
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها