ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۴۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۰

طرح احیای دشت های خوزستان و ایلام

آخرین وضعیت طرح احیای دشت های خوزستان و ایلام مشهور به طرح 550 هزار هکتاری سفر مقام معظم رهبری، سه شنبه شب با حضور وزیر جهاد کشاورزی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مورد بررسی قرار گرفت.
تدبیر24: مدیر ستاد و جانشین قائم مقام مجری طرح در هنگام این نشست اظهار کرد: پس از 12 سال از زمان تصویب این طرح در سفر سال 76 رهبری به خوزستان، طرح از موسسه آب و خاک به موسسه جهاد نصر واگذار شد و اعتبار پیش بینی شده آن از 24 هزار میلیارد ریال به 48 هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

ˈاحمد مطیعیˈ افزود: این طرح قرار بود از سال 77 آغاز شود و در سال 90 به اتمام برسد که این مهم محقق نشد زیرا دولتهای وقت به طور خاص به این طرح توجه نکردند.

وی گفت: بر اساس این طرح قرار است در نهایت 800 هزار هکتار زمین زیر کشت انواع محصولات کشاورزی رود.

مطیعی افزود: تاکنون برای بهره برداری از 171هزار هکتار از این اراضی با پیمانکاران عقد قرار داد شده و از این میزان 71هزار هکتار در دست بهره برداری است.

وی گفت: در سال 86 برای اجرای این طرح ردیف خاص اعتباری در نظر گرفته شد و 96هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده طرح در زمان حاضر است.

مطیعی اضافه کرد: قرار بود طرح با تخصیص سالانه 10 هزار میلیارد ریال به آن اجرا شود.

وی به تصویب اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون دلار به این طرح به دستور مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: امید می رود با توجه و عنایت خاص دولت این طرح با شتاب خوبی به بهره برداری برسد.

استان خوزستان اکنون بزرگترین تولید کننده محصولات کشاورزی در کشور است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: