بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۱۴۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸
نمایندگان بخش خصوصی کشاورزی ایران در یک کنفرانس بین المللی که با حضور کارشناسان کشاورزی 15 کشور جهان در کوالالامپور در حال برگزاری است، خواستار استفاده از فرصت های موجود سرمایه گذاری بخش کشاورزی در مالزی شدند.
تدبیر24: در این کنفرانس که توسط شرکتی از بخش خصوصی ایران برگزار شد، کارشناسان کشاورزی کشورهایی از جمله آمریکا، اسپانیا، کره جنوبی، هند و کانادا آخرین دستاورهای علمی و تجربی خود را به شرکت کنندگان این کنفرانس بین المللی ارائه کردند.

گسترش کشاورزی، بین المللی کردن این صنعت، ترویج و توسعه صنعت کشاورزی با تبادل آخرین دستاورهای علمی و تجربی این صنعت از جمله اهداف این کنفرانس است.

در این کنفرانس، کشاورزان پیشرو بخش خصوصی ایران همچنین دوره هایی جهت تقویت بنیه علمی و عملی خود می گذرانند.

دیدار از مزارع کشاورزی و صنایع وابسته و رایزنی برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی مالزی با هدف استفاده از فرصت های سرمایه گذاری در این حوزه از جمله برنامه های شرکت کنندگان در این کنفرانس است.

صنعت کشاورزی مالزی که بیشتر بر تولید کائوچو، کاکائو و روغن پالم متمرکز است در تولید ناخالص داخلی این کشور 12 درصد سهم دارد و 16 درصد از جمعمیت 29 میلیونی این کشور را در این صنعت مشغول کرده است.

موز، نارگیل، برنج، آناناس و برخی میوه های محلی از جمله تولیدات کشاورزی مالزی است.

تقریبا یک سوم زمین های ایران قابلیت کشاورزی دارند، اما به دلیل خاک نامرغوب و نامناسب بودن سیستم توزیع آب در بیشتر نواحی، در اکثریت زمین های قابل کشت در ایران کشت و زرعی انجام نمی شود. فقط 12 درصد از وسعت ایران تحت پوشش فعالیت کشاورزی است.

ایران در زمینه کشاورزی و باغداری، در خصوص برخی تولیدات دارای رتبه های بالایی است. بنا بر آمار سال 2007میلادی، ایران از نظر جهانی در تولید پسته مقام نخست، در تولید خیار، خرما و زردآلو جایگاه دوم، در تولید گیلاس و انجیر مقام سوم، در تولید بادام، طالبی، گردو و نخود رده چهارم و در تولید سیب و هنداونه نیز رتبه پنجم جهان را در اختیار دارد. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها