بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۸۰۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۹
خبر بدی که وندی شرمن به اعراب داد: هرگونه توافق با حق غنی سازی اورانیوم توسط ایران همراه خواهد بود ، سعودی ها با خرید استعداد و آموزش دست به کار شدند.
تدبیر24: شرمن در دیدار با سفرای عربستان، امارات و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت که هرگونه توافق با ایران دربردارنده توانایی غنی سازی اورانیوم است.

شرمن به طور منظم پس از گفتگوهای دیپلماتیک با ایران با این متحدان امریکا دیدار می کند اما در هفته های اخیر این دیدارها متفاوت بود. درحالیکه اکثر متحدان امریکا در خاورمیانه در ملا عام از مذاکرات با ایران حمایت کرده اند اما در پشت پرده نگرانی عمیق خود از توانایی ایران برای اسخت سئخت سلاح اتمی را ابراز کرده اند.

اکنون یکی از کشورهای منطقه در حال تغییر تظر خود است. ریاض اشتیاق زیادی برای انرژی هسته ای پیدا کرده اما سرویس های اطلاعاتی غربی و اسرائیلی در حال مشاهده نشانه هایی هستند که به موجب آن علاقه عربستان به شدت در حال افزایش است و در حال حرکت به سمت غنی سازی است.

دیوید آلبرایت رئیس انستیتو علم و امنیت بین المللی می گوید: نگاه ریاض به تحولات در مسئله ایران بسیار منفی است. آنها پول دارند و می توانند استعداد و آموزش را بخرند.

وی افزود: سعودی ها به فکر ایجاد یک بازادارنده افتاده اند.

البرایت اضافه کرد: در سال 2012 دولت سعودی اعلام کرد که تا سال 2030 16 راکتور تجاری بوسیله ی چین راه می اندازد. اما من نگرانی هایی از سوی اژانس های اطلاعاتی اروپایی شنیده ام که بی سر و صدا در حال توسعه دانش علمی و مهندسی خود است تا یک روز در چرخه ی سوخت هسته ای مهارت لازم را داشته باشد و یا سوخت راکتورهای خود را تولید کند.

وی افزود: عربستان در حال استخدام دانشمندان و مهندسان لازم برای ساخت سانتریفیوژ است.

البرایت ادامه داد: ما نگران راه اندازی راکتور از سوی عربستان نستیم بلکه نگران آن هستیم که آنها مهارت لازم برای تولید چرخه سوخت هسته ای را یاد بگیرند.
منبع: انتخاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها