بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۹۴۹۸
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۶
با تداوم کشتار و قتل عام مسلمانان در کشور آفریقای مرکزی، سازمان صلیب سرخ این کشور از کشف اجساد تکه تکه شده ۱۱ نفر دیگر خبر داد.
تدبیر24:  کمیته صلیب سرخ آفریقای مرکزی اعلام کرد: این کمیته اجساد ۱۱ نفر را از صبح سه شنبه تا شب چهارشنبه در شهر بانگی پایتخت این کشور جمع آوری کرده است که برخی از آنها با چاقو و ساطور تکه تکه شده‌اند.

کمیته صلیب سرخ افزود: این اجساد بویژه در محله مسلمان نشین "بی کای ۴" یافته شدند.

کمیته صلیب سرخ ۹ جسد از این ۱۱ جسد را روز شنبه در بانگی و دو جسد دیگر را نیز روز چهارشنبه در این شهر پیدا کرد.

اکثر این اجساد در محله مسلمان نشین یاد شده یافته شدند که شاهد خشونت علیه مسلمان در صبح سه شنبه و شنیده شدن صدای تیراندازی بود.

کمیته صلیب سرخ همچنین از جمع آوری ۱۰ زخمی در محله "بی کای ۴" در روز سه شنبه خبر داد.

یک مسئول کمیته صلیب سرخ آفریقای مرکزی که خواست نامش فاش نشود، گفت: بعضی از اجساد تکه تکه شده‌اند و کشتار، وحشیانه است و روز سه شنبه در منطقه "بی کای ۵" روزی سیاه و تاریک بود.

از آغاز ماه دسامبر تاکنون، در خشونت‌های بین شبه نظامیان مسیحی و مسلمانان ۱۲۴۰ نفر بر اثر ساطور یا گلوله در شهر بانگی کشته شده‌اند.

این مسئول صلیب سرخ گفت: مجموع کشته‌ها بی شک بسیار بیشتر از این است زیرا برخی از اجساد ناپدید شده یا فوری به بستگان آنها تحویل شده است و از سوی دیگر، این آمار دربردارنده اعدام‌های انجام شده در استان‌ها نیست.

پیش از این سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل هشدار: شبه نظامیان مسلح هزاران نفر را که اکثر آنها مسلمان هستند، در اردوگاه‌های آفریقای مرکزی محاصره کرده‌اند و خطر مرگ آنها را تهدید می‌کند.

«آدریان ادواردز» وی افزود: آوارگان در ۱۸ مکان در شمال غربی و جنوب غربی آفریقای مرکزی با خطر حمله شبه نظامیان روبرو هستند و نیاز به تقویت امنیت دارند.

تاکنون ده‌ها هزار نفر از مسلمانان به خاطر خشونت شبه نظامیان مسیحی علیه آنها به کشورهای همسایه یا اردوگاه‌های آوارگان پناه برده‌اند.

درپی تداوم نسل کشی مسلمانان در آفریقای مرکزی، اهالی مسلمان ساکن روستاهای شهر بانگی تا شعاع ۳۰۰ کیلومتری به سمت کشور چاد فرار کرده‌اند اما در طول مسیر نیز هدف حمله شبه نظامیان مسیحی قرار دارند.

در این میان، بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد تقویت نیروهای اتحادیه آفریقا مستقر در آفریقای مرکزی را با اعزام ۳۰۰۰ نیروی بیشتر برای پایان دادن به خشونت‌ها پیشنهاد کرده است.

وی تاکید کرد: زمان بسیار ضروری است. یک هفته یا حتی یک روز می‌تواند برای بسیاری جنبه مرگ و زندگی را داشته باشد.

۳ هزار مسلمان شهر بانگی را به سمت کشور همسایه چاد ترک کرده‌اند. این مسلمانان از اقدامات خشونت آمیز و قتل عام شبه نظامیان مسیحی "آنتی بلاکا" فرار کرده‌اند.

این درحالی است که شبه نظامیان یاد شده حتی به کاروان‌های مسلمانان از جمله زنان و کودکان درمسیر حرکت به سمت مرز چاد حمله می‌کنند.

ده‌ها هزار نفر از مسلمانان سایر مناطق آفریقای مرکزی نیز به طور گروهی کار حرکت به سمت چاد، کامرون، مالی، سنگال، نیجر، نیجریه و سودان را آغاز کرده‌اند.

فرانسه نیز تصمیم گرفته است که بزودی ۴۰۰ نظامی دیگر خود را به آفریقای مرکزی اعزام کند. هم اکنون هزار و ۶۰۰ نظامی فرانسوی در کشور آفریقای مرکزی مستقر هستند.

هفته‌نامه آلمانی «اشپیگل» نیز نوشت: ارتش آلمان قصد دارد در قالب ماموریت اتحادیه اروپا برای ایجاد ثبات در آفریقای مرکزی، شماری نیرو و هواپیما به پایتخت این کشور اعزام کند.

بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد نیز تقویت نیروهای اتحادیه آفریقا مستقر در آفریقای مرکزی را با اعزام ۳۰۰۰ نیروی بیشتر برای پایان دادن به خشونت‌ها، پیشنهاد کرده است.

بان کی مون گفت: اوضاع در آفریقای مرکزی رو به وخامت می رود اما واکنش بین‌المللی به این بحران در سطح خطر اوضاع نیست. باید واکنش بین‌المللی قوی و همراه با استقرار نظامی سریع و هم سطح بحران باشد.

سازمان عفو بین‌الملل نیز در بیانیه خود با اشاره به پاکسازی دینی علیه مسلمانان در آفریقای مرکزی بدست مسیحیان گفت: نیروهای پاسدار صلح بین‌المللی از متوقف کردن پاکسازی دینی علیه غیرنظامیان مسلمان در غرب جمهوری آفریقای مرکزی ناتوان هستند.

این بیانیه از جامعه بین‌المللی خواست تا کنترل شبه نظامیان آنتی - بلاکا را متوقف کرده و نیروهای کافی را در شهرهای مسلمان نشینی که تهدید می‌شوند، مستقر کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها