بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۲۲۶۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲
ˈخوزه گابریل اورتیسˈ سفیر کلمبیا در مکزیک اعلام کرد که ممکن است بخشی از خاکستر جسد وی به کلمبیا زادگاهش منتقل شود.
تدبیر24: جسد گابریل گارسیا مارکز نویسنده کلمبیایی که پنج شنبه گذشته در سن 87 سالگی درگذشت روز گذشته در یک مراسم خصوصی سوزانده شد.

پایگاه اینترنتی وابسته به شبکه تلویزیونی تله سور ونزوئلا شنبه از مکزیکوسیتی گزارش داد که قرار است دوشنبه مراسم بزرگداشتی دراین شهر به مناسبت درگذشت وی برگزار شود.

ˈخوزه گابریل اورتیسˈ سفیر کلمبیا در مکزیک اعلام کرد که ممکن است بخشی از خاکستر جسد وی به کلمبیا زادگاهش منتقل شود.

خانواده مارکز اعلام کرده اند که فقط مراسمی را که در مکزیک بر قرار می شوند می پذیرند.

ˈمارکزˈ که در آمریکای لاتین به ˈگابوˈ مشهور است پس از مدتی بیماری پنج شنبه گذشته چشم از جهان فروبست.

انتظار می شود که ˈخوزه مانوئل سانتوسˈ رییس جمهوری کلمبیا دوشنبه برای ادای احترام به ˈگابوˈ به مکزیک برود.

دولت کلمبیا به احترام ˈمارکزˈ سه روز عزای عمومی اعلام کرده و پرچم ها در این کشور به حالت نیمه اهتزار درآمده اند.

مشهورترین رمان مارکز ˈصد سال تنهاییˈ نام دارد که پیش از انقلاب اسلامی ایران به فارسی برگردانده شده و به سبب ˈواقع گرایی جادوییˈ اثر جایزه نوبل ادبیات سال 1982 را برای نویسنده چیره دست آن به ارمغان آورد.

نویسنده کلمبیایی که به سبب اوضاع اجتماعی کشورش دهها سال قبل آن کشور را ترک کرده و در مکزیک رحل اقامت افکنده بود درباره آثارش گفته است که ˈهیچ جمله ای از آثار من وجودندارد که رگه ای از واقعیت در آن نهفته نباشد.ˈ

وی در این مصاحبه که در سال 1981 با نشریه ˈپاریس ریویوˈ انجام شد ، گفت: مساله این است که واقعیت منطقه غرایب (کاراییب) به رام نشده ترین تخیلات شباهت دارد.

از آثار دیگر این نویسنده می توان به ˈپاییز پدرسالارˈ، ˈکسی به سرهنگ نامه نمی نویسدˈ ، وقایع نگاری یک مرگ پیش بینی شدهˈ در اشاره کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها