بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۲۳۲۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰
رضا سليماني
لازم مي دانم به پشتكار و نااميد نشدن يك جريان خاص سياسي شناخته شده براي تكرار پي در پي تخريب جايگاه آيت الله هاشمي رفسنجاني نزد مردم ايران اسلامي احسنت بگويم كه پس از سال ها تلاش بي وقفه . .
تدبیر24: 1- راستش را بخواهيد براي قسمت دوم تيتر بالا، مردد بودم كه از كلمه «اراده» استفاده كنم يا «ارادت»؟! اما صفت «آهنين» و «ميخ فولادين» به خاطر سابقه يي كه ضرب المثل معروف «نرود ميخ آهنين در سنگ» دارد، مرا بر آن داشت تا از «ارادت لطيف مردم» بگذرم و «اراده آهنين مردم» را انتخاب كنم.
    
2- معروف است كه مي توان گرسنگان شكم را با تكه ناني يا طعامي سير كرد، اما «استخوان گرسنه ها» يعني كساني كه شكم شان سير و چشم و روح شان گرسنه است، با يك تنور نان گرم و كلي طعام هم سير نمي شوند و چنان اداي گرسنگان را درمي آورند كه دل هر انساني با ديدن آنها مي سوزد و حاضر است همه لقمه خويش را به آنان ببخشد.
    
3- فراتر از شهرت زباني، شايد براي خيلي ها در زندگي روزمره اتفاق افتاده باشد كه انسان يا جناح فكري به خواب رفته را هر چند با قرص هاي خواب آور به خواب عميق سياسي فرو رفته باشد، بالاخره مي توان بيدار كرد. اما امان از جريان فكري يا كسي كه خود را به خواب زده باشد كه در آن صورت، هيچ كس ولو مامور هم نمي تواند بيدارش كند.
    
حال سه موضوع مرتبط و در عين حال بي ربط به هم را مانند قطعات يك پازل كنار هم بگذاريد و در كنار آنها اين خبر بعضي از رسانه هاي مجازي و به تبع آنها روزنامه هاي همسو را بگذاريد كه با اغراض خاص سياسي خود دنبال بهانه گيري هستند و اين بار مدعي شده اند كه با نظر هاشمي رفسنجاني، بررسي طرح «رسيدگي به اموال مسوولان، در مجمع تشخيص مصلحت نظام به تعويق افتاد!»
    
اولا: قبل از هر مطلب، لازم مي دانم به پشتكار و نااميد نشدن يك جريان خاص سياسي شناخته شده براي تكرار پي در پي تخريب جايگاه آيت الله هاشمي رفسنجاني نزد مردم ايران اسلامي احسنت بگويم كه پس از سال ها تلاش بي وقفه، خبرسازي ها و شايعه پراكني هاي گاه و بيگاه، با اينكه در جريان انتخابات اخير رياست جمهوري در سال 92 ديدند مردم با وجود آن همه شانتاژهاي به اصطلاح مستند!! و خبرسازي هاي ريز و درشت، به ايشان ارادت بيشتري پيدا كردند و ميخ فولادين تخريب آنها در اراده آهنين مردم كارگر نيست، باز هم از «هيچ»، «همه چيز» مي سازند تا ضمن تخليه عصبانيت خويش، رسانه هاي آنها بي تيتر نمانند و مردم هم بخوانند و بخندند.
    
ثانيا، اگر واقعا اين عده، گرسنه توهين، تهمت، دروغ و پيروي از خط افراطي تخريب عليه رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام بودند، تا به حال مي بايست با انواع و اقسام غذاهاي رنگين بعضي ها به ويژه در دولت سابق و مجلس كنوني كه در سفره رسانه يي آنها گذاشته اند، سير مي شدند.
    
ثالثا، خواب اگر واقعا خواب نباشد و طرف نقش يك خوابيده را در يك فيلم بازي كرده است، چقدر مي تواند طولاني باشد؟!

اگر از سال هاي قبل از انقلاب كه ساواك به خاطر خوش خدمتي به رژيم پهلوي و كند كردن سيل بنيان كن مبارزات مردم، متوسل به هر دسيسه و دروغي عليه آيت الله هاشمي رفسنجاني و برخي انقلابيون ديگر مي شد، بگذريم، بايد گفت: در تمام سال هاي پس از انقلاب نيز موتور تخريب ايشان كه مانند موتورهاي اره برقي در جنگل، صدايي گوشخراش داشت، روشن بوده است. خاطره يي شيرين و خواندني است كه آيت الله هاشمي رفسنجاني مي گفت: همان ماه هاي اول انقلاب در جمعي، يك نفر برخاست و گفت: آقاي هاشمي! شما كه طرفدار سرمايه داري هستيد، از ما دفاع كن. به گواه تاريخ، شايعه سازي درباره آقاي هاشمي از همان نخستين روزهاي پس از پيروزي انقلاب شروع شد و شايعه سازان با همه عقده ها، كينه ها و ناشي گري هايي كه داشتند، به فراخور تخصص خويش، گوشه يي از اين گليم را برمي داشتند تا با كوبيدن آن بر سنگ تخريب، گرد وغباري بلند كنند تا چهره آيت الله در آيينه دل هاي مردم كمتر نمايان شود. در سلسله كارهاي آن گروه، اينك اين وظيفه خطير برعهده يك گروه افراطي گذاشته شده است تا بگويند «طرح بررسي اموال مسوولان به دستور هاشمي رفسنجاني در مجمع مسكوت ماند»: شايعه يي كه از هر جهت به آن بنگري، خنده دار است چون: اولا: بدون اين طرح، الان فضاي جامعه و پرونده هاي موجود در قوه قضاييه، مملو از موارد فساد و اختلاس هاست كه اتفاقا مسوولاني از همين جريان بر مسند امور بودند كه به قول جهانگشاي جويني «آمدند، خوردند، بردند و رفتند!»ثانيا: آقاياني كه وابستگي فكري به اين جريان دارند مي دانند كه در وهله اول اين طرح مورد مخالفت و ايراد شوراي نگهبان قرار گرفته است و اين گروه براي تصويب اين طرح و تامين ايرادهاي شوراي نگهبان چكار كرده اند؟ثالثا، واقعا انسان هايي در اين سطح كه كار رسانه يي مي كنند، اينقدر نمي دانند كه تصميم گيري در مجمع تشخيص مصلحت نظام، اقدامي جمعي و بر اساس راي اكثريت است و نه تصميم و اراده يك فرد؟!رابعا: مخالفان سرسخت اين طرح اتفاقا همفكران اين طيف در مجمع هستند. خامسا: آيا اين طيف پرهياهو و شايعه ساز، از اين همه خبرسازي هاي دروغين و طولاني و نتيجه گيري هاي معكوس خسته نشده اند و سوال مهم تر اينكه، درباره مخاطبان خود چه فكر مي كنند؟!
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها