بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۲۳۳۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
یک کارشناس تغذیه معتقد است: مصرف گیاهان خودروی بهاری می‌تواند تاثیر مثبتی بر کاهش وزن افراد داشته باشند.
تدبیر24: علی اشرف رشیدی گیاهان خودروی بهاری را سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آب و فیبر دانست و برای برخی از این گیاهان ارزش‌های دارویی را برشمرد.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد گیاهان بخصوص گیاهان رویش یافته در فصل بهار را آب تشکیل می‌دهد، فیبر موجود در گیاهان خودروی بهاری را قابل توجه دانست و آن را برای کنترل بیماری‌های قلبی مفید ارزیابی کرد.

وی افزود: این گیاهان انرژی پایینی دارند و از این حیث می توانند تاثیر مثبتی بر کاهش وزن افراد داشته باشند.

به گفته این کارشناس تغذیه، «پاغازه» یکی از گیاهان خودروی بهاری است که ترکیبات موجود در آن می تواند در کنترل بیماری‌های گوارشی بویژه زخم معده نقش مهمی داشته باشد.

وی در ادامه «قارچ» را که به صورت طبیعی در این فصل می روید سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی دانست و افزود: قارچ در فهرست سبزیجات با پروتئین قابل قبول قرار دارد، البته پروتئین آن به هیچ وجه با پروتئین گوشت برابری نمی‌کند و از این حیث نمی‌تواند جایگزین گوشت باشد.

رشیدی گفت: بهترین شیوه مصرف گیاهان بهاری این است که در صورت امکان به صورت خام مصرف شوند و اگر هم خوردن آنها به صورت خام امکان پذیر نیست بهتر است از شیوه‌های بخارپز کردن برای خوردن آن استفاده شود و از طبخ آن‌ها در مقادیر زیاد روغن خودداری شود.

این کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد: از مصرف گیاهان بهاری که با روغن‌های زیاد طبخ شده باشند خودداری کنند.

وی در ادامه به بیان توضیحاتی در خصوص مصرف «باقلا» پرداخت و گفت: باقلا در افرادی که کمبود آنزیم "گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز" دارند سبب ایجاد کم خونی و بیماری تحت عنوان "فاویسم" می‌شود.

وی افزود: افرادی که بیماری فاویسم دارند در صورت مصرف باقلا با کم خونی شدید، ریز شدن گلبول‌های قرمز و حتی در مواردی مرگ مواجه خواهند شد بنابراین توصیه می‌شود این افراد از مصرف باقلا خودداری کنند.

وی ادامه داد: افرادی که چندین بار در طول عمر خود باقلا مصرف کرده‌اند و مشکلی ندارند می‌توانند با خیال راحت باقلا بخورند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها