بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۲۳۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۴
کارشناس مالاریای دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در سال 1372 حدود 20 هزار نفر در استان به مالاریا مبتلا می‌شدند اما هم‌اکنون سالانه کمتر از پنج مورد ابتلا به مالاریا را شاهد هستیم.
تدبیر24:  "مهدی صفاری" در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه کویر، اظهار کرد: دو گونه مالاریا انسانی در ایران وجود دارد که فالسیپاروم نوع بسیار خطرناک و کشنده و ویواکس هم نوع دیگری از آن است و این بیماری به وسیله پشه آنوفل منتقل می‌شود.

وی افزود: خوشبختانه انتقال مالاریای فالسیپارم در استان کرمان از سه سال پیش به صفر رسیده و تنها یک یا دو مورد از نوع ویواکس آن هم در جنوب استان رخ داده است.

صفاری به اقدامات از بین بَرنده ناقل بیماری مالاریا اشاره و تصریح کرد: سالی دوبار مناطقی که قبلاً آلوده به مالاریا بوده‌اند سمپاشی می‌شوند و با نوزاد پشه آنوفل (لارو) با انجام عملیات لاروکشی مبارزه می‌شود.

کارشناس مالاریای دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: وجود عواملی می‌تواند سبب بازگشت مالاریا شود از جمله تغییرات آب و هوایی به‌خصوص وجود بارش‌ها، جابه‌جایی جمعیت‌ها مانند ورود افاغنه و پاکستانی‌های آلوده به مالاریا، که این عوامل مستعد کننده در کنار هم و وجود ناقل بیماری باعث بازگشت بیماری مالاریا می‌شوند.

صفاری گفت: هم‌اکنون نیز مناطق در معرض خطر به ویژه در شهرستان‌های جنوب استان پشه‌بند آغشته به حشره‌کش توزیع و همچنین عملیات بیماریابی یعنی شناسایی افراد آلوده به مالاریا و درمان به موقع انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: شناسایی و درمان به‌موقع بیماران حائز اهمیت است چراکه در این‌صورت هم فرد آلوده سریعاً درمان و هم از آلودگی منطقه جلوگیری خواهد کرد.

کارشناس مالاریای دانشگاه علوم پزشکی کرمان یادآوری کرد: در سند چشم‌انداز افق 1404 باید مالاریا به طور کلی در ایران حذف شود که در مدت کمتر ازپنج سال توانستیم مالاریای فالسیپاروم را در استان کرمان حذف کنیم و پیش‌بینی می‌شود تا دو سال آینده نیز نوع ویواکس نیز به طور کلی از استان حذف شود.

صفاری در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه کاهش ابتلا به مالاریا در کل کشور دیده می‌شود به طوری‌که در سال 1372 حدود 60 هزار نفر به ویژه در سه استان جنوبی (سیستان وبلوچستان،هرمزگان وجنوب کرمان) به مالاریا مبتلا می‌شدند اما خوشبختانه در حال حاضر سالانه کمتر از 400 نفر ابتلا را در کشور شاهد هستیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
ایرانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
0
0
بسه 35 سال مزاحمت در سایه مغلطه کردن !! چه کسی گفته ایران خانه مغول ها است ؟ که ایران را با مظلوم نمایی اشغال کرده اید !؟ با جاخوش کردن این میلیونها افغانی غیر قانونی (غیرمجاز )، خطرات ناگوار امنیتی و خلاء هویتی و خطر تهدید بافت جمعیتی بومی با بر هم خوردن و تغییر نسبت جمعیتی و مذهبی ساکنان بومی اصیل ایران در پی دارد ! ریشه اکثر اتباع بیگانه افغان از اقوام مغول تبار (مغول ) شمال افغانستان یا پشتون های عرب تبار اند که هیچگونه سنخیتی با ایرانی ها ندارند و 85 درصد حنفی هستند و مذهب اصلی خود را پنهان می کنند و با نرخ زاد و ولد 7 در صد در میان بومیان ایران با رشد جمعیت 2 درصد ! زمینه ساز فتنه های بسیار بزرگی خواهند شد !!!
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها