بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۲۳۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵
مسعود پزشکیان نماینده اصلاح‌طلب مجلس
چرا در 8 سال گذشته هیچ مناظره، سوال و نقدی در مورد تصمیمات و عملکرد دولت قبل صورت نگرفت؟!
تدبیر24: چندی پیش نمایندگان مجلس نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان صدا و سیما به منظور صدور اجازه برای به بحث و مناظره گذاردن توافقنامه ژنو ارسال کردند که اخیرا این نامه بعد از یک بار مخالفت سرانجام باموافقت رئیس صدا و سیما مواجه شده است. در این رابطه باید دقت داشت که بحث و مناظره خالی از منفعت نیست اما چرا اکنون باید این بحث مطرح شود؟! در واقع همان اوایل که بحث‌ها پیرامون مساله هسته‌ای مطرح و به عبارتی داغ بود، چرا صحبتی از مناظره نبود؟ باید با مسائل براساس منطق برخورد کرد یعنی اگر قرار است هر سیاستی در این مملکت اتخاذ و در مرحله بعد، اعمال شود قبل از آنکه در مورد آن تصمیم اتخاذ شده، جوسازی شود تا هیچ کس درمورد آن صحبت نکند و در مورد آن نظر ندهد، آن را به مناظره بگذارند که البته کاری مثمرثمر و موثر است اما با اتخاذ این رویکرد آن هم در دولت جدید به ناگاه این سوال در اذهان نقش می‌بندد که چرا در 8 سال گذشته هیچ مناظره، سوال و نقدی در مورد تصمیمات و عملکرد دولت قبل صورت نگرفت؟! و در این رابطه تنها صحبتی که به میان می‌آمد و بحثی که وجود داشت این بود که همگان را به صبر دعوت می‌کردند تا دولت دهم هر آنچه در نظر دارد انجام داده و کار خود را به پایان برساند. بنابراین این رویکرد پسندیده و مورد قبول نیست که در برابر دولت قبل که همگان به آنچه کرد آگاه هستند، هیچ واکنشی نشان داده نشود و در برابر دولت جدید که آمده است تا کاری انجام دهد تلاش و سعی در ایجاد جوی علیه دولت به عمل آید که در همین رابطه هم بحث مناظره را مطرح می‌کنند. البته باید گفت این اقدام درست است اما به شرط آنکه کارشناسان را از هر دو طرف فرا بخوانند و کل روند پرونده هسته‌ای را مورد بحث و بررسی قرار دهند. به هر حال پرونده هسته‌ای موضوع جدیدی نیست که تنها مختص این دولت باشد بلکه نزدیک به 12 سال است که این پرونده در جریان است پس اگر قرار است مناظره‌ای باشد، باید در مورد کل روند طی شده در این سال‌ها باشد. اینکه تنها رفتار این دولت و توافقنامه ژنو به مناظره گذاشته شود کار صحیحی نیست و هر انسان بی‌طرفی بر نادرست بودن آن صحه می‌گذارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
ناهید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
0
2
سلام، زعمل کار برآید به ..... نیست
شخص شما که اینهم در مناظره شرکت کرده اید مثلا چه کار مثبتی انجام داده اید
وقت را باید این حرفهای بی سر و ته تلف نکنید
زعمل کار برآید به سخندانی سخنرانی و .... نیست
عالم محضر خداست در محضر قاضی ......
بس است حرف پس کی نوبه عمل میرسد
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها