بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۲۲۴۹۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸
رییس پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه گفت: تا زمانی که میزان بهره‌وری آب افزایش نیابد، سایر راهکارهای نجات دریاچه ارومیه موقتی و بی‌نتیجه خواهد بود.
تدبیر24: کامران زینال‌زاده با اعلام این خبر افزود: راه حل‌های مختلفی مانند انتقال آب بین حوزه‌ای، بارورسازی ابرها و دیگر روش‌ها برای حل بحران دریاچه ارومیه مطرح می‌شود، ولی عملا با توجه به ابعاد و گستردگی خشکی دریاچه ارومیه یک راه بیشتر وجود ندارد و آن کاهش مصرف آب و افزایش بهره‌وری آب کشاورزی است.

وی تصریح کرد: بهره‌وری هر متر مکعب آب در حوزه دریاچه ارومیه بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی قرار دارد و باید در کنار محدود کردن مصرف آب در بخش کشاورزی، افزایش راندمان آبیاری و استفاده از سایر نهاده‌های تولید مورد توجه قرار بگیرد.

رییس پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه گفت: نجات دریاچه ارومیه نیازمند یک تلاش بزرگ است، چرا که ادامه وضع موجود منجر به ایجاد توفان‌های نمکی و تغییرات اقلیمی معناداری می‌شود که می‌تواند بر زندگی 5 میلیون نفر از مردم منطقه تاثیر بگذارد.

زینال‌زاده با اشاره به اینکه دانشگاه ارومیه نیز در کنار مسؤولین برای احیای دریاچه ارومیه در تلاش است، خاطرنشان کرد: با توجه به عقیده کارشناسان اگر فاجعه خشکی برای دریاچه ارومیه رقم بخورد، نه تنها اثرات مخرب و ویرانگری برای میلیونها نفر ساکنین اطراف زیست بوم دریاچه، بلکه مناطق وسیع‌تر اطراف آن نیز تحت تأثیر قرار خواهند گرفت، دانشگاه ارومیه با همکاری متخصصان گروه‌های آب، معدن، شیمی، زمین شناسی، محیط زیست، بیولوژی و سایر گروه‌های دانشگاهی در پی یافتن بهترین راهکارهای نجات دریاچه ارومیه خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها