بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۲۲۵۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
به توصیه‌ یک متخصص پوست، «دوش روزانه» بهترین راهکار برای کاهش بوی بد ناشی از تعریق بدن است.
تدبیر24: دکتر حسین طباطبایی، متخصص پوست و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره دلایل افزایش تعریق بدن در فصل گرما گفت: بدن انسان به روش‌های مختلفی مواد زائد را دفع می‌کند که یکی از راه‌های آن تعریق است.

وی ادامه داد:‌ تعریق علاوه بر اینکه مقداری مواد زائد و سموم بدن را دفع می‌کند درجه حرارت بدن را نیز تنظیم می‌کند. زیرا افزایش حرارت بدن از مقدار مشخصی به ارگان‌ها آسیب‌ می‌رساند.

این متخصص با بیان اینکه افزایش دمای هوا، از دلایل بالارفتن تعریق بدن است و از این طریق، دمای بدن تنظیم می‌شود، گفت: به علاوه در مواقعی که ورزش می‌کنیم و فعالیت‌های جسمی انجام می‌دهیم یا غذاهای عرق‌زایی مثل فلفل مصرف می‌کنیم، غدد تعریق فعال می‌شود. هم‌چنین آش داغ‌، سوپ داغ و چای داغ، باعث تعریق می‌شوند.

وی درباره‌ دلایل ایجاد بوی بد بدن به هنگام تعریق، توضیح داد: عرق کردن شرایط را برای فعالیت میکروب‌ها، باکتری‌ها و قارچ‌ها فراهم می‌کند زیرا این موجودات در شرایط مرطوب بهتر رشد می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه نواحی چین‌دار بدن مثل زیربغل، گردن و کشاله ران شرایط مناسبی برای میکروب‌ها ایجاد می‌کند، توضیح داد: سوراخی که عرق از آن خارج می‌شود با محل خروج چربی یکسان است در نتیجه با افزایش تعریق، چربی هم زیاد می‌شود و این محیط چرب و مرطوب، فضای مناسبی برای رشد قارچ ها فراهم می‌کند.

طباطبایی هم‌چنین با بیان اینکه شایع‌ترین قارچ پوستی «تینه آ‌ ورسی کالر» است، گفت: این قارچ باعث می‌شود روی بدن لکه‌های تیره و روشن در نواحی روی سینه، پشت، زیر بدن و به خصوص جاهایی که لباس روی آن قرار می‌گیرد ایجاد شود.

وی افزود: در اثر تعریق، قارچ‌های دیگری هم مانند قارچ کچلی در بدن ایجاد می‌شود باکتری‌های دیگری هم هستند که با تعریق، فعال می‌شوند و باعث التهاب و عفونت پوستی می‌شوند.

با آب سرد دوش بگیرید
طباطبایی هم چنین بر لزوم دوش گرفتن با «آب ولرم مایل به خنک» تاکید کرد و گفت: دوش روزانه نباید با آب داغ باشد زیرا خود باعث افزایش تعریق می‌شود.

دئودرانت‌ها ضد تعریق نیستند
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم‌چنین درباره دئودرانت‌ها و موارد استفاده از آنها تاکید کرد:‌ دئودرانت‌ها، ضد تعریق نیستند بلکه تنها خوش‌بو کننده‌اند. برای کاهش میزان عرق‌ کردن، باید از ضدتعریق‌هایی استفاده کرد که معمولا بوی خوش ندارند اما تعریق را کاهش می‌دهند.

وی ادامه داد:‌ ضد عرق‌های معمولی را می‌توان بدون نسخه از داروخانه‌ها تهیه کرد اما اگر اثر نکرد ضد تعریق‌های قوی‌تری توسط پزشک تجویز می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها