بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۲۲۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹
مدیرکل دفتر حقوقی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در راستای ارتقای تعاملات هوانوردی با کشورهای تاثیرگذار ، همکاری‌های حمل و نقل هوایی دو جانبه ایران و هند به عنوان یکی از اولویت‌های توسعه ارتباطات بین المللی سازمان هواپیمایی کشوری قر ار گرفت.
تدبیر24: محمد سعید شرفی اظهار کرد: با توجه به اهمیت توسعه راهبردی روابط بین دو کشور ایران و هند در حوزه حمل و نقل هوایی و به منظور ایجاد ساز و کار مناسب و تسریع در روند همکاری‌های هوایی بین دو کشور جلسه ای با حضور معاونان بازرگانی شرکت های هواپیمایی، شرکت فرودگاههای کشور، شرکت تعمیرات مهندسی هواپیمایی فارسکو و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه ابتدا نقطه نظرات شرکت های هواپیمایی و سایر دستگاه‌های ذیربط اخذ و سپس در زمینه همکاری‌های هوایی، گردشگری و صدور خدمات فنی – مهندسی ایران به کشور هند بحث و تبادل نظر شد.

احتمال ساخت هواپیمای مسافری توسط ایران و هند

شرفی جمعیت یک میلیارد و 200 میلیون نفری، جاذبه‌های گردشگری، رشد طبقه متوسط هند به لحاظ اقتصادی و فرصت‌های پیش رو در تعاملات با این کشور را حائز اهمیت دانست و گفت: هندی ها در صدد ساخت هواپیمای مسافری بومی هستند و با وجود چنین برنامه‌ای در داخل کشور احتمال تعریف یک پروژه مشترک در این حوزه وجود دارد.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به جمعیت هفت میلیون نفری شاغل در صنعت هوانوردی و فرصت‌های آموزشی در کشور هند خاطرنشان کرد: آموزش نیروی انسانی هند توسط اساتید ایرانی در بخش هوانوردی، تربیت نیروی متخصص در حوزه مدیریت فرودگاهی، عملیات فرودگاهی، مراقبت پرواز و سایر تخصص های مورد نیاز این کشور و صدور خدمات فنی مهندسی از عمده ترین فرصت های پیش روی ایران در کشور هند به شمار می رود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها