بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۹۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶
وی گفت: سبک زندگی جدید(زندگی ماشینی)، نداشتن تحرک و نوع غذاهای مصرفی سبب شده که ‏بشر، کم تحرک شود و بیماری های متابولیکی از جمله کبد چرب شیوع یابد.
تدبیر24: رییس شبکه هپاتیت کشور گفت : افراد چاق و کم تحرک و کسانی که غذاهای مصرفی آنها در اکثر مواقع چرب و نشاسته دار است، بیشتر در معرض ابتلا به کبد چرب هستند.

دکتر «سیدموید علویان» به افراد دارای اضافه وزن و همچنین چاق تاکید کرد که خود را مستعد این بیماری ببینند و حتما به پزشک مراجعه کنند‎.

وی گفت: سبک زندگی جدید(زندگی ماشینی)، نداشتن تحرک و نوع غذاهای مصرفی سبب شده که ‏بشر، کم تحرک شود و بیماری های متابولیکی از جمله کبد چرب شیوع یابد.

دکتر علویان ادامه داد: متاسفانه اکثر موارد ‏مبتلایان به کبد چرب، علامتی ندارند و تا زمانیکه این بیماری خود را کامل نشان ندهد، به پزشک مراجعه نمی شود.

این فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، گفت: بیماری «سندروم متابولیک» یا «کبد چرب» کاملا قابل پیشگیری است و تشخیص آن با سونوگرافی و ‏انجام آزمایش های قند و چربی خون و آنزیم های کبدی امکانپذیر است‎.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها