وی گفت: سبک زندگی جدید(زندگی ماشینی)، نداشتن تحرک و نوع غذاهای مصرفی سبب شده که بشر، کم تحرک شود و بیماری های متابولیکی از جمله کبد چرب شیوع یابد.
تدبیر24: رییس شبکه هپاتیت کشور گفت : افراد چاق و کم تحرک و کسانی که غذاهای مصرفی آنها در اکثر مواقع چرب و نشاسته دار است، بیشتر در معرض ابتلا به کبد چرب هستند.
دکتر «سیدموید علویان» به افراد دارای اضافه وزن و همچنین چاق تاکید کرد که خود را مستعد این بیماری ببینند و حتما به پزشک مراجعه کنند.
وی گفت: سبک زندگی جدید(زندگی ماشینی)، نداشتن تحرک و نوع غذاهای مصرفی سبب شده که بشر، کم تحرک شود و بیماری های متابولیکی از جمله کبد چرب شیوع یابد.
دکتر علویان ادامه داد: متاسفانه اکثر موارد مبتلایان به کبد چرب، علامتی ندارند و تا زمانیکه این بیماری خود را کامل نشان ندهد، به پزشک مراجعه نمی شود.
این فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، گفت: بیماری «سندروم متابولیک» یا «کبد چرب» کاملا قابل پیشگیری است و تشخیص آن با سونوگرافی و انجام آزمایش های قند و چربی خون و آنزیم های کبدی امکانپذیر است.