بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۹۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل متحد امروز (پنج‌شنبه) گفت: دستیابی به یک آتش‌بس برای توقف خشونت‌ها در غزه مهم و حیاتی است؛ چرا که وضعیت این منطقه رو به وخامت است.
تدبیر24: والری آموس،‌ رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل گفت: مردم بدون آب و غذا مانده‌اند و بیش از 100 هزار تن در مدارس سازمان ملل پناه گرفته‌اند.

وی در مصاحبه‌ای در توکیو که در یکی از نشست‌های سازماندهی شده توسط سازمان ملل در مورد راه‌های بهتر ارسال کمک‌های بشردوستانه به مناطق درگیری در آسیا شرکت داشت، گفت: اکثر آن‌هایی که در غزه کشته می‌شوند، زنان، کودکان و مردانی هستند که هیچ ارتباطی با این درگیری ندارند. بسیاری از کودکان در نتیجه این خشونت‌ها در چند روز گذشته کشته شده‌اند. این یک وضعیت بسیار بسیار وحشتناک است.

آموس همچنین از تغییر در شیوه ارسال کمک‌های بشردوستانه در چندین منطقه برای رسیدگی به کمبودهای مالی حمایت کرد.

وی افزود: یکی از درس‌هایی که می‌توان از طوفان هایان فیلیپین در سال گذشته میلادی آموخت، لزوم مشارکت جوامع محلی در واکنش به بحران و ایجاد جامعه‌ای بین‌المللی به عنوان آخرین چاره است.

آموس ادامه داد، میزان حمایت‌های مالی برای واکنش به کمک‌های بشردوستانه تقریبا با ثبات است اما نیازها به سرعت رو به افزایش است و سرمایه‌گذاری‌ها نمی‌تواند با این جریان پیش رود و البته کشورهای بسیاری هستند که اهدا کننده کمک‌های بشردوستانه هستند اما در حال حاضر خودشان در شرایط اقتصادی دشواری به سر می‌برند. ما باید در برخی موارد تغییر رویه دهیم ما باید درباره چگونگی ارسال کمک‌های بشردوستانه و اینکه چه کسانی این کمک‌ها را تهیه کنند تغییراتی انجام دهیم. ما باید در حفاظت و مدیریت بحران سرمایه‌گذاری بیشتری بکنیم.

وی افزود: یکی از درس‌های مهم آموخته شده از طوفان هایان فیلیپین این است که ساعات و روزهای اولیه برای کمک‌های لجستیکی بسیار مهم و ضروری هستند.

ما آموخته‌ایم که باید حمایت بیشتری از مردم انجام دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها