بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۲۹۹۳۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶
بوئینگ همچنین گزارش کرد که بحث‌هایی با «ایران ایرتور» در خصوص فروش کالاها و خدمات مشابه داشته است.
تدبیر24: شرکت آمریکایی «بوئینگ» با هواپیمایی ایران به توافق رسیده است تا قطعات هواپیما در اختیار شرکت هواپیمایی «ایران ایر» قرار دهد.

شرکت فناوری هوافضا و صنایع دفاعی آمریکایی و چند ملیتی بوئینگ قراردادی را با ایران ایر به امضا درآورده است تا به این شرکت هواپیمایی ایرانی قطعات هواپیما ارائه دهد. شرکت بوئینگ از سال ۱۹۷۹ تاکنون معامله‌ای با شرکت‌های هواپیمایی ایران نداشته است.

طبق این گزارش، بوئینگ، کالا و خدمات مرتبط با ایمنی پرواز به شرکت هواپیمایی «ایران ایر» ارائه می‌دهد. طبق این قرارداد که در دومین سه ماهه سال جاری به توافق رسیده است، قطعات هواپیما، راهنما، نمودار ناوبری و اطلاعات در اختیار ایران ایر قرار می‌دهد.

بوئینگ همچنین گزارش کرد که بحث‌هایی با «ایران ایرتور» در خصوص فروش کالاها و خدمات مشابه داشته است.

این شرکت که در شیکاگو می‌باشد اعلام کرد که هیچ درآمد ناخالص یا سود خالص در سه ماهه دوم سال جاری میلادی در رابطه با این فعالیت‌ها به دست نیاورده است.

در ماه آوریل، دولت آمریکا مجوزی را صادر کرد که طبق آن بوئینگ برای یک دوره محدود می‌تواند قطعات یدکی با هدف ایمنی به ایران ارائه کند. بوئینگ هنوز اجازه فروش هواپیماهای جدید به ایران را ندارد.

این مجوز توسط خزانه‌داری آمریکا در راستای توافق موقت ژنو بین ایران و ۱+۵ (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین به علاوه آلمان) صادر شد. اواخر ماه فوریه، یک شرکت دیگر آمریکایی به اسم «جنرال الکتریک» اعلام کرد که درخواست فروش قطعات یدکی هواپیما به ایران را مطرح کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها