بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۹۹۶۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۰
بیمه‌گران اکنون‌به دنبال این هستند که بفهمند این حادثه شامل بیمه‌نامه‌های مربوط به ریسک‌های جنگی می‌شود که در این منطقه در جریان بوده است. این منطقه به خودی خود جزو مناطق جنگی نبوده است.
تدبیر24: صنعت بیمه - بیمه گران عادی اتکایی به دنبال کسب اطلاعات بیشتر از هواپیمایی مالزیایی هستند که می گویند توسط جدایی طلبان در شرق اوکراین هدف گلوله قرار گرفته است.

سایت تخصصی صنعت بیمه چندین شرکت بیمه عادی و اتکایی در مالزی درصدد جمع آوری اطلاعات بیشتری از هواپیمایی منهدم شده خطوط هوایی مالزی ایرلاین هستند تا بتوانند درباره میزان خسارت‌های بیمه‌ای آن تصمیم نهایی بگیرند.

شرکت  بیمه "ایتقا" و شرکت بیمه تکافل "بی اچ دی" یکی از زیرمجموعه‌های بانک "مالایان" اعلام کردند که برای تحت پوشش قرار دادن بیمه ای این هواپیما، در صدر فهرست هستند.

بیمه اتکایی "مالزین اینشورنس" یکی از شعبه‌های شرکت "امان آر بی هولدینگ" یکی از بازیگران محلی است که در معرض تهدیدهای بیشمار قرار دارد. البته گروه بیمه "آلیانز" نیز متحمل هزینه‌های گزافی خواهد شد.

این شرکت دو ماه پیش هم به دلیل سقوط هواپیما خطوط هوایی مالزی خسارت هنگفتی را متحمل شد. پرواز ۳۷۰ هواپیمایی مالزی هم پرواز یک هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ متعلق به شرکت هواپیمایی مالزی بود که در هشت مارس ۲۰۱۴ از کوالالامپور، پایتخت مالزی، عازم پکن بود اما به دلیل نامعلومی پس از تغییر مسیر تماس آن با رادار قطع و ناپدید شد. آلیانز به دنبا این حادثه 30 میلیون دلار خسارت دید.

بیمه‌گران اکنون‌به دنبال این هستند که بفهمند این حادثه شامل بیمه‌نامه‌های مربوط به ریسک‌های جنگی می‌شود که در این منطقه در جریان بوده است. این منطقه به خودی خود جزو مناطق جنگی نبوده است.

هواپیمای مسافربری از نوع بوئینگ ٧٧٧ با 298 سرنشین در مسیر پرواز آمستردام در هلند به کوالالامپور، پایتخت مالزی در منطقه‌ای در شرق اوکراین نزدیک مرز روسیه سقوط کرد. به گفته مقامات آمریکایی، سکوی پرتاب این موشک در شهر سنژنه، در منطقه ‌ای در شرق اوکراین در نزدیکی مرز با روسیه قرار داشته که شبه ‌نظامیان جدایی‌طلب بر آن تسلط دارند.

نهادهای اطلاعاتی آمریکا با انتشار اطلاعیه ‌ای گفته‌اند که شواهد موجود حاکی از آن است که عامل سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هواپیمایی مالزی در پنجشنبه هفته گذشته اصابت یک فروند موشک زمین به هوا بوده است. پس از انتشار خبر سقوط هواپیما نیز برخی ناظران این نظر را مطرح کردند که اگر هواپیما مورد اصابت موشک پیشرفته زمین به هوا قرار گرفته باشد، به احتمال زیاد این موشک توسط افرادی شلیک شده که از تخصص کافی در مورد کاربرد آن برخوردار نبوده‌اند.

در پی فشار بین ‌المللی برای بررسی علت سرنگونی هواپیمای مسافربری مالزیایی، مذاکرات مقامات مالزیایی و روسی باعث شد تا جدایی ‌طلبان اوکراینی سرانجام جعبه سیاه اطلاعات پرواز هواپیما را به کارشناسان مالزیایی تحویل دهند و این جعبه در اختیار گروه کارشناسان بین ‌المللی به رهبری کارشناسان هلندی قرار گرفت.

منبع:ایشااینشورنس ریویو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها