بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۲۹۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۶
پارلمان عراق بالاخره در پنجمین جلسه خود توانست تکلیف پست ریاست‌جمهوری این کشور را مشخص کند و بدین ترتیب فواد معصوم با اکثریت آرای نمایندگان رئیس جمهور عراق شد.
تدبیر24: پنجمن جلسه پارلمان عراق با حضور 226 تن از نمایندگان با ریاست سلیم جبوری، رئیس پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور برگزار شد.

المیادین نیز گزارش داد، رأی‌گیری در جلسه امروز (پنج‌شنبه) مجلس عراق برای انتخاب رئیس‌ جمهور جدید به دور دوم کشیده شد که در این رأی گیری رقابت بین فواد معصوم و حنان الفتلاوی بود اما الفتلاوی به درخواست فراکسیون خود نامزدی‌اش را پس گرفت.

ائتلاف کردها در پارلمان عراق فواد معصوم از رهبران این ائتلاف را برای تصدی پست ریاست‌جمهوری این کشور معرفی کرده بود.

فواد معصوم هورامی در سال ۱۹۳۸ در شهر کویه اقلیم کردستان متولد شده است. خانواده وی اصالتا اهل روستای "خرپان" هورامان اقلیم کردستان است. وی در اوایل دهه ۵۰ میلادی برای تحصیل به مصر می رود و مدرک دکترای خود را در رشته فلسفه به دست می آورد.

فواد معصوم پیش از پیوستن به حزب دموکرات کردستان در سال ۱۹۶۴ عضو حزب کمونیست عراق بوده است. وی در سال های دهه ۶۰ در علاوه بر فعالیت ها و مسئولیت های حزبیش در حزب دموکرات در دانشگاه های بغداد و بصره مشغول به تدریس بوده است. فواد معصوم به دلیل آشنایی با دنیای عرب و داشتن رابطه با رهبران مصر در سال ۱۹۷۳ از سوی مصطفی بارزانی، رهبر وقت حزب دموکرات کردستان به عنوان نماینده وی در قاهره انتخاب شد و تا سال ۱۹۷۵ به فعالیت خود در این سمت ماند.

پس از شکست کردها در سال ۱۹۷۵ و عقب‌نشینی حزب دموکرات به رهبری بارزانی به سمت ایران، وی از حزب دموکرات جدا شد و در سال ۱۹۷۶ به همراه جلال طالبانی و چندین چهره دیگر اتحادیه میهنی کردستان را تاسیس کردند. فواد معصوم تا سال ۱۹۹۲ دبیر کل اتحادیه انقلابی کردستان را بر عهده داشت.

وی پس از سقوط رژیم صدام در سال ۲۰۰۳ عضو مجلس عراق بوده و در سال ۲۰۰۴ به عنوان اولین رئیس مجلس عراق انتخاب شد.

گفته می‌شود که جلال طالبانی و فواد معصوم دارای رابطه‌ای حسنه هستند. جلال طالبانی وی را یکی از روشنفکران محبوب در میان اعضا و هواداران اتحادیه میهنی معرفی کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها