بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۳۰۲۴۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۰
پانگ سن سفیر جدید چین در جمهوری اسلامی ایران با علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان دیدار و گفت و گو کرد.
تدبیر24: علی طیب نیا با یادآوری سیر صعودی حجم مبادلات اقتصادی دو کشور از سالانه 500 میلون دلار در سال های اولیه پیروزی انقلاب اسلامی به 27 میلیارد دلار در سال های اخیر، گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران و وزارت اقتصاد به عنوان مسئول تنظیم روابط اقتصادی دو کشور، معتقدند ظرفیت های همکاری های ایران و چین با شیوه ها و روش های جدید می تواند بیش از مبادلات کنونی باشد.

وی با بیان اینکه تامین انرژی، مواد معدنی و اقلام کشاورزی از مهم ترین اولویت های چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان است، افزود: ما می دانیم که چین برای تامین این نیازها و به عنوان دارنده بیشترین حجم ذخایر خارجی در دنیا، در صدد سرمایه گذاری در خارج از این کشور است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ایران به عنوان کشوری بزرگ در یکی از حساس ترین مناطق جهان در مسیر دسترسی کشورهای غنی از منابع مالی(به عنوان مشتریان بالقوه تولیدات انبوه چین) همچون عراق، ترکیه و کشورهای آسیای میانه قرار دارد که علاوه بر برخورداری از این موقعیت سوق الجیشی، دارنده بیشترین منابع نفت و گاز دنیا به عنوان مهم ترین نیاز کشوری چون جمهوری خلق چین نیز هست.

طیب نیا گفت: ایران همچنین دارای میلیون ها نفر نیروی متخصص کار آزموده، توانمند و در عین حال ارزان است که در کنار شرایط پیش گفته، واجد ظرفیت های بسیاری برای توسعه همکاری های دو جانبه با جمهوری خلق چین است.

وزیر اقتصاد کشورمان بر علاقه مندی جمهور اسلامی ایران برای همکاری در زمینه سرمایه گذاری مستقیم چین در فرصت های بی شمار صنایعی چون خودرو، نفت، پتروشیمی، و غیره را اعلام کرد.

وی همچنن با اشاره به توافقات اولیه رئیس جمهور کشورمان با همتای چینی خود در سفر به این کشور برای سرمایه گذاری چین بالغ بر 70 میلیارد دلار پروژه زیربنایی و تولیدی ایران، علاقه مندی کشورمان بر اجرایی شدن هر چه سریع تر این توافقات را مورد تاکید قرار داد.

این گزارش حاکی است، ˈپانگ سنˈ سفیر جدید چین در ایران نیز طی سخنانی، با اشاره به سابقه همکاری های گذشته و ظرفیت های موجود در ایران، بر علاقه مندی کشور متبوع خود برای توسعه همکاری ها و به ویژه سرمایه گذاری در کشورمان تاکید کرد.

سفیر چین همچنین عنوان نمود موضوعات مطرح شده از سوی وزیر اقتصاد کشورمان را با جدیت دنبال خواهد کرد و نتایج حاصله را به ایشان منعکس خواهند نمود.

منبع:شبکه اخبار اقتصادی و دارایی(شادا)
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها