بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۳۰۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۰
بانک جهانی در تازه ترین فهرست خود از درآمد ملت های جهان، میزان درآمد ایرانیان در سال مالی 2015 را ˈمتوسط رو به بالاˈ ارزیابی کرده است.
تدبیر24: کشورهایی که تولید سرانه در آنها یکهزار و 45 دلار یا کمتر باشد، کم درآمد؛ کشورهایی که تولید سرانه در آنها بیش از یکهزار و 45 تا 12 هزار و 746 دلار باشد، میان درآمد؛ و کشورهایی که تولید سرانه در آنها بیش از 12 هزار و 746 دلار باشد، پردرآمد دسته بندی شده اند.

همچنین چهار هزار و 125 دلار، مرز درآمد متوسط رو به بالا و متوسط رو به پایین در گروه

ˈمیان درآمدهاˈ در نظر گرفته شده است.

تولید سرانه با تولید ناخالص ملی (GNI) تقسیم بر جمعیت کشور برابر است.

بر این اساس، کشورهایی چون افغانستان، تاجیکستان، کره شمالی، میانمار، بنگلادش، آفریقای مرکزی و بسیاری از کشورهای فقیر آفریقایی در گروه کشورهای کم درآمد جای گرفتند.

مصر، ارمنستان، هندوستان، پاکستان، سوریه، اوکراین، ازبکستان، قرقیزستان، اندونزی، گرجستان، مولداوی، مغرب (مراکش)، فلسطین (شامل کرانه باختری و غزه)، یمن و شماری از کشورهای آفریقایی در گروه ملت هایی با درآمد ˈمتوسط رو به پایینˈ قرار گرفتند.

در این گزارش، کشورهای ایران، چین، آرژانتین، برزیل، مکزیک، رومانی، عراق، ترکیه، اردن، لبنان، مالزی، جمهوری آذربایجان، مجارستان، قزاقستان، ترکمنستان، و شماری دیگر از کشورها در گروه درآمدهای ˈمتوسط رو به بالاˈ جای گرفتند.

بانک جهانی همچنین درآمد سرانه در ایالات متحده آمریکا، ژاپن، آلمان، فرانسه، ایتالیا، انگلستان، سوییس، کانادا، کره جنوبی، روسیه، هلند، زلاندنو، امارات متحده عربی، قطر، عمان، کویت و شماری دیگر از کشورها را در رده کشورهای پردرآمد دسته بندی کرده است.

منبع:تارنمای رسمی بانک جهانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها