بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۳۰۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸
سخنگوی کنگره گروه تبعیدی "جهان اویغور" گفت: جمعه طاهر به خاطر همکاری با دولت پکن و کمک به آنها برای نظارت بر فعالیت‌های مذهبی مردم اویغور بسیار مشهور بود.
تدبیر24: سه مهاجم اهل اویغور امام جماعت بزگترین مسجد منطقه سینک یانگ را ترور کردند.

دولت سینک یانگ در وب سایت خبری رسمی خود اعلام کرد: این سه مهاجم پس از نماز صبح روز چهارشنبه به "جمعه طاهر"، امام جماعت مسجد عیدگاه حمله کرده و وی را به قتل رساندند. مسجد بزرگ "عیدگاه" در شهر کاشغر سینک یانگ قرار دارد.

دولت سینک یانگ در ادامه افزود: دو تن از مهاجمان در پی تیراندازی پلیس کشته شده و نفر سوم آنها بازداشت شده است. این سه تن تحت تاثیر نقشه و افکار افراط گرایانه مذهبی برای ارتقای جایگاه قومی خود قرار داشتند.

جمعه طاهر یکی از اشخاص مناقشه آمیز در میان مردم اویغور بود. در سال 2009 میلادی وی با سرکوب شورش‌های مرگبار در اویرومغی، مرکز سینک یانگ از دولت پکن حمایت کرد.

سخنگوی کنگره گروه تبعیدی "جهان اویغور" گفت: جمعه طاهر به خاطر همکاری با دولت پکن و کمک به آنها برای نظارت بر فعالیت‌های مذهبی مردم اویغور بسیار مشهور بود.

وی افزود: ‌مردم اویغور گمان می‌کردند که او روابط ویژه‌ای با وزارت امنیت عمومی چین داشته است.

سینک یانگ، که محل سکونت مردم اویغور است، سالهاست که با ناآرامی دست و پنجه نرم کرده و دولت پکن جدایی طلبان را که خواستار ایجاد دولتی مستقل موسوم به "ترکستان شرقی" هستند، مقصر این ناآرامی‌ها می‌داند.

گروه‌های تبعید شده اویغور و فعالان حقوق بشر می‌گویند: سیاست‌های سرکوب گرانه دولت پکن در سینک یانگ باعث تحریک این ناآرامی‌ها شده است؛ ادعایی که چین آنرا رد می‌کند.

منبع:پایگاه اینترنتی مالای میل آنلاین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها