بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۳۱۹۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱
متخصصان در کنفرانس انجمن شیمی آمریکا اظهار داشتند: سم حیواناتی چون زنبور، مار و عقرب قابلیت آن را دارد که در مسیر تولید نسل آتی داروهای ضدسرطان مورد استفاده قرار گیرد.
تدبیر24: «دیپانجان پان» از دانشگاه ایلی‌نوی هدایت گروهی را به عهده گرفت که قصد داشتند روشی را برای استفاده از پروتئین‌های زهر برای هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی به کار گیرند در حالی که به سلول‌های سالم آسیبی وارد نشود.

متخصص ارشد این مطالعه گفت: در این بررسی از سموم در ذراتی به سایز نانومتر استفاده کردیم که در درمان سلول‌های ملانوم و سرطان سینه موثر هستند. این ذرات که از سیستم ایمنی پنهان می‌مانند، سموم را به طور مستقیم به سلول‌های سرطانی می‌برد و به بافت‌های طبیعی آسیب وارد نمی‌کند.

این آزمایش در مراحل اولیه است اما نتایج به دست آمده آن تاکنون حاکی از سودمند بودن این ترکیبات طبیعی در درمان سرطان در آینده نزدیک است.

شبکه خبری CNN در گزارشی نوشت:‌ در دوران باستان، طبیبان از زهر حیوانات برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کردند. به طور مثال از زهر زنبور در درمان طاسی بهره برده شده است. همچنین در طب سنتی چین زهر گرفته شده از قورباغه‌های سمی در درمان سرطان پانکراس، روده، ریه و کبد موثر بوده است.

هرچند تکنیک جدید، پیچیده‌تر از آن است که زهر حیوان به جریان خون بیمار تزریق شود. همچنین برخی عوارض جانبی آن می‌تواند آسیب دیدن سلول‌های عصبی، قلب، لختگی و خونریزی زیر پوست باشد. ویژگی‌های زهر حیوانات که قابلیت از بین بردن سلول‌های سرطانی را دارد می‌تواند تاثیر مشابهی بر سلول‌های سالم داشته باشد اما محققان در نظر دارند با جداسازی پروتئین‌های مهم و پپتیدها در سموم، این موضوع را کنترل کنند.

دیپانجان پان همچنین گفت: برخلاف شیمی درمانی این شیوه جدید تنها به سلول‌های سرطانی حمله می‌کند و ممکن است به عنوان عامل اصلی در مبارزه با سرطان در نظر گرفته شود. در صورتی که بتوان بهتر از این تکنیک استفاده کرد شیوه بهتری در درمان سرطان خواهیم داشت.

منبع: نچرال ورلد نیوز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها