بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۳۲۶۳۲
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
در حالی که شرکت‌های لیزینگ امیدوار بودند تا با موافقت بانک مرکزی به حوزه مسکن نیز وارد شوند معاون نظارت بانک مرکزی از عدم امکان اجرای این طرح در شرایط فعلی خبر داد.
تدبیر24: در نیمه دوم خرداد ماه سال جاری دبیرکل شرکت‌های لیزینگ از موافقت وزارت راه و شهرسازی با طرح لیزینگ مسکن همچنین اعلام این موضوع در قالب نامه ای به بانک مرکزی خبر داد.

پیشنهاد این گونه بود که با لیزینگ مسکن آنها حدود 70 تا 80 درصد هزینه خرید خانه را پرداخت کرده و مابقی را مشتریان بپردازند. در عین حال که شرکت های لیزینگ امیدوا بودند تا با تایید این پیشنهاد بتوانند حتی تامین مالی مسکن اجاره 99 ساله و سایر طرحها را نیز در قالب این طرح اجرایی کنند.

لیزینگ مسکن بعید نیست اما باید بررسی شود.
این در حالی است که در آن زمان بعد از طرح این موضوع با بانک مرکزی حمید تهران‌فر- معاون نظارت این بانک- اعلام کرد که ورود لیزینگ ها به عرصه مسکن چندان دور از ذهن نیست.

وی همچنین از تمایل ورود لیزینگها در مسکن و اینکه آنها در سال های گذشته رونق چندانی نداشته و از برخی فعالیت ها از جمله مسکن محروم بوده اند سخن گفت و یادآور شد که با این وجود طرح لیزینگ ها را در حد یک پیشنهاد و نیازمند بحث و بررسی های سنجیده ای است که باید تمامی جوانب در آن گنجانده شود.

اما تهرانفرمعتقد بود که در صورت تسهیل امور برای واگذاری بخشی از تامین مالی مسکن به این شرکت ها قطعا نتایج این اقدام بهتر از عدم واگذاری آن است.

در عین حال با وجود اینکه معاون نظارتی بانک مرکزی پیشنهاد تامین 70 درصدی هزینه خرید خانه از سوی لیزینگ‌ها را رقم قابل توجهی اعلام و تایید و موافقت بانک مرکزی با پوشش هزینه ها تا این میزان از سوی این شرکت ها را بعید عنوان کرد اما صدور مجوز ورود آنها به بخش مسکن را محتمل و حتی شدنی دانست.

لیزینگ در شرایط فعلی منتفی است
این در حالی است که اکنون بعد از حدود دو ماه از اعلام پیشنهاد لیزینگ‌ها و بررسی‌های انجام شده در بانک مرکزی، معاون نظارت این بانک به ایسنا اعلام کرد که این مساله فعلا منتفی است.

وی با بیان اینکه که لیزینگ مسکن تنها در حد بحث و بررسی بود تا از نظر امکان‌سنجی مورد ارزیابی قرار گیرد افزود:جلساتی برای بررسی این موضوع انجام شد اما در این حد نبود که آیین‌نامه‌ای تدوین شده و از این به بعد تامین هزینه مسکن به لیزینگ‌ها و بانک‌ها واگذار شود، بنابراین اکنون اجازه ورود به این مساله را ندارند.

تهران‌فر با تاکید بر این‌که بحث لیزینگ مسکن به طور کامل رد نشده است، یادآور شد: بانک مرکزی به این نتیجه رسید و تشخیص داد که این موضوع فعلا انجام نشده و از نظر زمانی موقعیت اجرایی ندارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها