بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۳۳۶۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰
درحالیکه عربستان سعودی به عنوان یکی از متهمان ردیف اول حمایت از گروه‌های تروریستی شناخته می‌شود، با چرخش تبلیغاتی مواضع عربستان در قبال این گروه‌ها، داعش علیه مفتی‌ها و مبلغان سعودی اعلام جنگ کرد و آنها را در فهرست ترور خود قرار داد.
تدبیر24: بخش اطلاع رسانی گروه داعش حمله معکوسی را علیه مفتی‌های سعودی مانند ناصر العمر، عبدالعزیز الطریفی، عدنان العرعور و عبدالعزیز الفوزان به راه انداخت و آنها را به ارتداد و تشویق جوانان برای ملحق نشدن به "جهاد" متهم کرد؛ و گروهی از آنها را در فهرست ترور خود قرار داد.

این تهدید آشکار و روشن در پایگاههای گروه داعش در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مطرح شد.

گروه تروریستی داعش در بیانیه‌ای در اینترنت نوشت که بعد از پیروزی‌های اخیر و سقوط جبهه النصره .. برای اینها چیزی باقی نمانده بود به جز اینکه برای حمله به جنگجویان دولت اسلامی وارد عمل شوند و آنها را خوارج توصیف کنند و گزارش اهل علم و جوانان یاری کننده جهاد را به دستگاههای امنیتی بدهند تا اینکه آنها به زندان بیفتند.

گروه تروریستی داعش؛ ناصر العمر، عبدالعزیز الطریفی، عدنان العرعور، عبدالعزیز الفوزان، محمد الهبدان، حمد الجمعه و موسی الغنامی را مسؤول دستگیری برخی از عناصر خود از سوی سازمان امنیت کشور عربستان سعودی دانست.

همزمان نیز در شبکه اجتماعی تویتر هشتگی با عنوان "تهدید داعش به قتل العمر و الطریفی و الفوزان" به راه افتاد که صدها کاربر در آن به گروه داعش حمله کردند.

یکی از کاربران نوشت: داعش راهکاری به جز قتل ندارد؛ حتی علیه تندروهایی که همان اصول خودش را دارند.

گروه داعش در چندین هشتگ در توییتر برخی از شیوخ سعودی را به خبرچینی علیه عناصر خود در شهرک تمیر عربستان متهم کرد.

پادشاه عربستان سعودی در سخنرانی اخیر خود درباره خطر داعش هشدار داد و آنها را خوارج خواند و مفتی ها ومبلغان سعودی خواست تا با تفکر این گروه مقابله کرده ودرصدد تنویر افکار جوانان درباره خطر گروه داعش برآیند.

عبدالعزیز آل الشیخ مفتی سعودی وعبدالرحمن السدیس امام حرم مکی شریف درقالب گروه اندکی بودند که به درخواست پادشاه سعودی پاسخ مثبت دادند؛ درحالی که مفتی ها و مبلغان دیگر نظیر سلمان العوده و سفر الحوالی و محمد العریفی سکوت کامل اختیار کردند.

به عقیده بیشتر ناظران، چرخش مواضع عربستان سعودی درخصوص داعش پس از قطعنامه شورای امنیت علیه این گروه تروریستی؛ اقدامی رسانه‌ای و تبلیغاتی از سوی ریاض جهت فرار از فشار افکار عمومی و مجازاتهای احتمالی است؛ چرا که شمار قابل توجهی از عناصر داعش و دیگر گروه‌های تروریستی در دنیا عربستانی هستند، و این کشور یکی از حامیان مالی و معنوی مهم این گروه ها به شمار می‌آید.

روزنامه گاردین چاپ انگلیس امروز در گزارشی تأکید کرد، عربستان سعودی 100 میلیون دلار برای حمایت از برنامه مبارزه با تروریسم کمک کرد، ولی طبق یادداشتهای درز کرده کلینتون (وزیر خارجه سابق آمریکا)، عربستان سعودی بزرگترین حامی گروه‌های تروریستی در دنیا است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها