بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۳۳۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
لرد ریچارد فرمانده سابق ارتش بریتانیا شامگاه دوشنبه تاکید کرد که غرب راهبرد مشخصی برای مقابله با گروه های افراطی مذهبی و تروریستی چون داعش ندارد.
تدبیر24: لرد ریچاد در گفت وگو با شبکه اسکای نیوز گفت که رهبران غربی برای مقابله با تهدیدات گروه های افراطی و تروریستی لازم است بیش از آنکه سیاست باز باشند، سیاستمدار باشند.

لرد ریچارد، که سال گذشته از فرماندهی نیروهای دفاعی بریتانیا بازنشسته شد، افزود: من فکر نمی کنم که دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس و باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا واقعا میزان بزرگی تهدید ناشی از گروه های افراطی چون داعش و ابعاد راه حل مقابله با این تهدیدات را درک کرده باشند.

وی خاطرنشان کرد: گروه های افراطی و تروریستی چون داعش در حال حاضر بزرگترین تهدید برای بریتانیا محسوب می شوند و بایستی با آنها مقابله کرد که البته بکارگیری نیروی نظامی تنها بخشی از راهکار مبارزه با این تهدیدات است.

این فرمانده ارشد سابق ارتش بریتانیا تصریح کرد: به منظور مقابله با تهدیدات این گروه های افراطی، نیازمند یک حرکت دسته جمعی در چارچوب الگوی جدیدی از ناتو هستیم.

لرد ریچارد همچنین گفت: هم اکنون تهدید فوری گروه تروریستی داعش متوجه کشور اردن به عنوان یکی از متحدان نزدیک غرب است که به اندازه کافی از آن حمایت نمی شود.

وی تصریح کرد: به منظور مقابله با موج گروه های شبه نظامی افراطی و قبل از هرگونه حرکت و یا تلاش برای نابودی این گروه ها لازم است راهبرد ˈدربرگیری ˈ توسعه یابد.

این فرمانده سابق ارتش انگلیس در این توضح این راهبرد گفت: این استراتژی شامل یک کارزار هماهنگی سیاسی، اقتصاد و نظامی است که حرکت نظامی نیز باید شامل بکارگیری نیروهای دریایی و هوایی کشورهای منطقه و خارج از منطقه باشد.

وی اضافه کرد: نیجریه، لیبی ، مصر، لبنان و اردن با توجه به اینکه کاملا در معرض ایدئولوژی های خشونت طلب قرار دارند، و این وضعیت می تواند تهدیدی برای امنیت جهانی باشد، در اولویت راهبرد یاد شده قرار دارند.

اظهارات این مقام پیشین ارتش بریتانیا به دنبال اعلام تدابیر جدید دولت انگلیس برای مقابله با گروه های افراطی و تروریستی همچون گروه داعش صورت می گیرد.

دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس عصر دوشنبه در پارلمان این کشور با اشاره به افزایش سطح تهدیدات تروریستی در این کشور غربی، داعش را یک تهدید امنیتی برای کشورش خواند و از ضبط گذرنامه افراد مظنون به عنوان بخشی از تدابیر امنیتی علیه گروه های افراطی و تروریستی نام برد.

اقدامات جدید امنیتی دولت انگلیس به دنبال سخنان روزجمعه هفته گذشته کامرون درباره افزایش سطح تهدیدات امنیتی در بریتانیا و لزوم مقابله با خطرات گروه داعش صورت می گیرد که هم اکنون صدها تن از شهروندان انگلیسی به آن پیوسته اند.

داعش از گروه های تروریستی دست پرورده غرب، تاکنون جنایات بسیاری در کشورهای عراق و سوریه مرتکب شده است و به گفته سران کشورهای غربی، این گروه اکنون یک تهدید جدی برای حامیانش به شمار می رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها