بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۳۳۸۱۳
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷
جک ما، پایه‌گذار سایت اینترنتی «علی‌بابا» با دارایی ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون یورویی خود، رسما به عنوان ثروتمندترین فرد چین معرفی شد.
تدبیر24: سرمایه سایت  خرید و فروش اینترنتی «علی‌بابا» از آغاز سال ۲۰۱۴ تاکنون، پنج برابر شده است. خبرگزاری بلومبرگ با اعلام این خبر نوشت که جک ما (Jack Ma)  موسس این سایت در صدر فهرست پولدارترین افراد چین قرار گرفته است. میزان دارایی او ۱۶ میلیارد دلار و ۵۰۰ میلیون یورو عنوان می‌شود.

بلومبرگ می‌نویسد، سرمایه جک ما که به زودی ۵۰ ساله می‌شود، از این هم بالاتر می‌رود زیرا سایت «علی‌بابا» در آینده نزدیک وارد بازار سهام نیز خواهد شد. ورود «علی‌بابا» به دنیای سهام، به معنای سرازیر شدن پول‌های بیشتر به حساب جک خواهد بود که هفت درصد سهام علی‌بابا را داراست.

طبق فهرستی که سرویس اقتصادی خبرگزاری «بلومبرگ» تهیه کرده، چهار نفر از شش میلیاردر بزرگ چینی، صاحبان سایت‌های اینترنتی هستند. درآمد این سایت‌ها از apps، هزینه‌های مربوط به خدمات موبایل یا موتور جستجوگر اینترنتی به دست می‌‌آید.

سه تن از این میلیاردرهای کلان، از سوی تحلیل‌گران به عنوان «BAT Trio» معرفی شده‌اند که ترکیبی است از اولین حرف اسامی سایت‌های آنها: بیدو، علی بابا و تن‌سنت.

این سه تا چند سال پیش، کارکنان معمولی حوزه‌های معاملات املاک، خرده فروشی یا عرصه صنعت بودند.

«بت تریو» نه تنها شتابی سرسام‌آور در کسب و کار رایج و معمول به راه انداخته،  بلکه صاحبان عرصه داد و ستد کلاسیک را نیز به بازار اینترنتی وابسته کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها