بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۳۵۵۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰
محمدتقي فاضل ميبدي استاد حوزه و دانشگاه
ايستادگي برابر تندروي‌ها، امروز يك ضرورت است. چون برخی جريان‌ها معمولا قبل از آنكه برحسب منافع و مصالح عمومی بخواهند هدفي را دنبال كنند بيشتر از خاستگاه و جايگاه جناحی برمي‌خيزند.
تدبیر24: آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني سخناني درباب رعايت ميانه‌روي و پرهيز از افراط‌گرايي داشتند تا همچنان نياز به اين مساله احساس شود. تاكيد ايشان بر موضوع ايستادگي در برابرافراط‌گرايي به دليل آن است كه تجربه بلندي دراین باره دارند. ايشان از ابتداي فعاليتشان تاكنون در متن و جريان كارها قرار داشته و به خوبي با آسيب‌هايي كه از بدو انقلاب تاكنون بر جمهوري اسلامي وارده شده است، آشنایند و بر همين اساس مي‌خواهند با استفاده از اين تجربيات مقابل افراط‌گرايي بايستند. تندروي يك تهديد جدي است كه نه‌تنها نظام جمهوري اسلامي، كه تاريخ اسلام و تشيع را طي قرن‌ها متضرر ساخته است. درباره اهميت ايستادگي در برابر افراط‌گرايي همين بس كه حتي در قرآن آمده «جلوتر از خدا و پيامبر حركت نكنيد».

با اين حال اين مسائل مورد توجه همگان قرار نمي‌گيرد تا در همان سال‌هاي ابتدايي تاريخ اسلام و تشيع، جريان تندرويي چون خوارج پديد‌ آيد يا امروز نيز جريان‌هاي افراطي چون داعش، سلفي‌ها و ساير گروه‌هاي تندرو در منطقه بر سر كار بيايند. آقاي هاشمي نگران آن هستند كه چنين جريان‌هاي افراطي به شكل ديگري در داخل كشور شكل بگيرند لذا وظيفه خود مي‌دانند تا درباره آن اظهارنظر كرده و موضع‌گيري كنند. البته نه فقط ايشان كه همه علماي ديني، متوليان ديني و همچنين متوليان سياسي باید جلو تندروی ايستادگي كنند. كشور قاعده و قانون دارد و بر اساس همين قانون دولت، نيروهاي انتظامي و ذیربط براي برخورد مناسب دستور كار مشخصي دارند بنابراين دليلي وجود ندارد كه گروه يا جرياني بخواهد خارج از چارچوب قانون و دولت وارد عمل شود.

ايستادگي برابر تندروي‌ها، امروز يك ضرورت است. چون برخی جريان‌ها معمولا قبل از آنكه برحسب منافع و مصالح عمومی بخواهند هدفي را دنبال كنند بيشتر از خاستگاه و جايگاه جناحی برمي‌خيزند. بر اين اساس است كه در داخل كشور سعي مي‌كنند با رفتارهاي خود، مردم را به دولت بدبين كرده و اهداف سياسي يا جناحي خود را محقق كنند. در حالي كه براي تبليغ دين چندين و چند مركز با بودجه‌هاي كلان پيش‌بيني شده تا بر اساس قانون و موازين الهي جهت ارشاد دين وارد عمل شوند. حقي كه امروز بر گردن دلسوزان واقعي مردم و نظام قرار دارد، برخورد با هرگونه افراط و تفريط در همه عرصه هاست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها