بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۳۵۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۲
اشرف بروجردی فعال سیاسی
خانم راستگو می‌تواند از قبل رای خودش رابه جای اینکه مخفی کند زودتر اعلام کند، کسی حتی از میان اصلاح‌طلبان هم به ایشان اعتراض نمی‌کرد. چون رای دادن آزاد است

تدبیر24 : اخراج از یک تشکل بر اساس اصول تشکیلاتی - که یک اصل مسلم و پذیرفته شده حزبی در دنیاست- موضوعی بلاوجه است. وقتی وارد یک ساختار تشکیلاتی می‌ شویم، باید تابع رای جمع باشیم. اعضا در آن لحظه که در تشکیلات می‌خواهد رای‌گیری شود آزادند به هر فردی که می‌خواهند رای دهند ولی زمانی که اجماع بر سر یک مساله صورت پذیرفت، در آن موقعیت عضو یک حزب باید خود را ملزم بداند که به رای جمع احترام بگذارد.

زمانی که جمع تصمیمی را گرفته است که مثلا یک نفر را به عنوان شهردار انتخاب کند یا فردی مشخص شود تا سمت یا مسئولیتی را بگیرد، فرد عضو حزب هم که در آن مجموعه رای دهنده حضور دارد، وظیفه دارد وقتی که رای داده شد طبق توافق صورت گرفته آن قول را محترم بداند و به آن پایبند باشد. نکته دیگری که در این بحث مطرح است بحث پیمان‌شکنی وعهد‌شکنی است؛ در تعالیم دینی و آموزه‌‌های اخلاقی هم این بحث را داریم. این موضوع مهم‌ترین نکته‌ای است که قرآن هم بر آن تاکید دارد و در برگیرنده همه روابط فردی، سیاسی و اجتماعی است و بستگی به پایبندی به عهد دارد. عهدشکنی یکی از رفتارهایی است که مردود شمرده می‌شود. وقتی کسی تعهد بدهد که به یک شخص رای خواهد داد و وفادار به آن جریان و گروه خواهد ماند، ضمن اینکه قسم می‌خورد و یادآوری می‌کند که من پایبندم به آن مواضع یا فلان کار را خواهم کرد به معنای دادن یک تعهد اخلاقی هم هست.

خانم راستگو می‌تواند از قبل رای خودش رابه جای اینکه مخفی کند زودتر اعلام کند، کسی حتی از میان اصلاح‌طلبان هم به ایشان اعتراض نمی‌کرد. چون رای دادن آزاد است وحق هر فردی است ولی وقتی فرد رای‌دهنده آمد این را تعهد کرد که به شخص خاصی رای می‌دهد، شکستن آن تعهد است که در حقیقت اعتراض بقیه را برمی‌انگیزد؛ یعنی افراد را نگران می‌کند از آن جهت که یک عمل اخلاقی زیر پا گذاشته شده و آن عمل قسم و تعهد است. وظیفه ماست که به عنوان فعال سیاسی به اخلاق پایبند باشیم. نکته دیگری که در مورد این بحث مطرح می‌شود آن است که خانم راستگومدعی است شورای شهر جای کار سیاسی نیست ما هم به این موضوع معتقدیم ولی بیش از هرکس دیگری در این چند روز خود خانم راستگو کار سیاسی کرد.

وی در این جریان هم سخنرانی کرد - در حالی که آن سخنرانی اصلا جایش در شورای شهر نبود، برای اینکه در این سخنرانی بیش از آنکه به مسائل شورای شهر و مشکلات مردم بپردازد به مسائل سیاسی و جناحی پرداخت- هم از وقت مردم وامکانات کشور برای مسائل جناحی، سیاسی و شخصی خودشان استفاده کردند. این کار ایشان درست نبود و با معیارهای اخلاقی سازگاری نداشت. به هر حال ایشان می‌توانست بدون استفاده از امکانات شورای شهر مباحث سیاسی خودشان را در جای دیگری دنبال کنند مگر ایشان نمی‌گفتند که شورا جای کار سیاسی نیست، امیدوارم ایشان بدانند که دلیل برخورد‌های اخیر با اوعدم پایبندی‌اش به عهد وپیمانش بوده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
davood
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۵
0
1
کدوم حزب بابا
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها