بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۳۶۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۱
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کمبود نقدینگی را که مهم ترین مشکل صنایع کوچک کشور است، با جدیت پیگیری و رفع می کنیم.
تدبیر24: 'سید محمدعلی سید ابریشمی' روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از صنایع شهرستان اشتهارد در استان البرز افزود: 81 هزار واحد صنعتی کوچک در شهرک های صنعتی کشور وجود دارد که با مشکل نقدینگی مواجه هستند.

وی ادامه داد: با کمک بانک های عامل و پرداخت تسهیلات به صنایع کوچک ، گام های عملی برای رفع مشکل نقدینگی این صنایع برخواهیم داشت.

سید ابریشمی گفت: نوسازی و تقویت صنایع کوچک ، به اشتغالزایی در شهرک های صنعتی کشور کمک می کند.

وی افزود: اکنون سه شهرک ویژه صنایع کوچک در استان البرز وجود دارد که این شهرک ها فقط ظرفیت پذیرش 30 واحد جدید را دارند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از تصویب یک شهرک جدید صنعتی در کمیسیون ماده 21 اراضی برای استان البرز خبرداد و گفت: این شهرک در زمینی به مساحت یکهزارو500هکتار در شهرستان اشتهارد با نام ' شهرک صنعتی اشتهارد 2' احداث می شود.

این مسوول افزود: طرح توسعه شهرک های صنعتی شهرستان ساوجبلاغ و کوثر در شهرستان اشتهارد استان البرز نیز در دست اجراست.

استاندار البرز نیز در این بازدید با اشاره به مشکلات صنایع استان گفت: امروز بار پایتخت روی دوش البرز سنگینی می کند، مدیریت کلان و ملی، باید البرز را در ابعاد مختلف به ویژه بخش صنعت یاری دهد.

'سیدحمید طهایی' مشکل آب صنایع را مهم ترین دغدغه در این حوزه برشمرد و افزود: بسیاری از صنایع این استان با مشکل کمبود آب مواجه هستند و ازسوی دیگر نیز شاهد استقبال سرمایه گذاران برای احداث شهرک های جدید صنعتی هستیم.

وی گفت: باید محدودیت ها را به گونه ای مدیریت کنیم که زمینه حضور سرمایه گذاران را فراهم آورده و به توسعه پایدار در این استان دست یابیم.

استان البرز حدود سه هزارو 500 واحد تولیدی و صنعتی کوچک و بزرگ دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها