بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۳۷۱۸۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷
رسانه ملی ایران به سبب نمایش برنامه‌های جذاب، بامحتوا ودر گذشته‌های دور در صف شبکه‌هایی در داخل و خارج کشور قرار گرفته بود که متأسفانه.....
تدبیر24: - مریم معصومی - در چندین ماه اخیر شاهد پخش سریال‌های بسیاری از صدا و سیمای جمهوری اسلامی بوده‌ایم که در دسته‌بندی ژانرها می‌توان آنها را به نوعی در خانواده سريال هاي طنز قرار داد.
دلیل قرارگیری این نوع مجموعه‌های به اصطلاح طنز در این بخش اين است که متأسفانه شاهد کپی دیالوگ‌های به کار برده شده از مجموعه‌های تلویزیونی قریب به 10 سال پیش هستیم. بدون اينكه حتي كارگردانان به خود زحمت روزآمد كردن جملات را بدهند.
به کار بردن این گونه گفتگوها که شاید چندین سال پیش طنز و خنده‌دار به نظر می‌رسیدند اما در سریال‌های براي مخاطب جوان امروزي به نظر بی محتوا و مسخره می‌آیند که اصرار کارگردانان در استفاده از این سبک گفتگوها غیرقابل فهم و توجیه ناپذير است.
رسانه ملی ایران به سبب نمایش برنامه‌های نسبتا جذاب، بامحتوا و همه پسند در گذشته‌های دور در صف شبکه‌هایی با مخاطب بسیار در داخل و خارج کشور قرار گرفته بود که متأسفانه اين روزها شاهد ریزش مخاطبان خود شده است که شاید دلیل اصلي آن مجموعه‌هایی با مضامين بی‌محتوا، تکراری وکلیشه‌ای است و همچنین نمایش‌هایی که برداشتی آزاد از سریال‌های قدیمی می‌باشد.
یکی از موارد قابل اشاره در مقوله بی‌محتوایی سریال‌ها آن است که سازندگان فیلم ها و مجموعه های تلویزیونی سعی در القا و تزریق جملاتی دارند که نشان دهنده برهم خوردن توازن ميان مرد و زن است كه در صورت صحت چنين ادعايي هم بايد ديد آيا شرايط ازدواج آسان براي همان تعداد متوازن فراهم است؟! همگان از بالا رفتن سن ازدواج در جامعه ایرانی آگاه هستیم و در اکثر موارد دلیل قابل ذکر "کمبود شوهر"حساب می‌آید که اصرار القای چنین احساساتی به جامعه دختران ایرانی غیرطبیعی است و این گونه جملات که هرروزه بر زبان دختران جاری می‌شود، از دل همین سریال ها به جامعه راه پیدا کرده است.
خدا کند از بین فیلم سازان خلاق!!! فردی متوجه این موضوع بشود که دلیل مجرد ماندن برخی دختران در سنین بالا "کمبود شوهر" نیست بلکه "فراهم نبودن امكان ازدواج براي دختران و پسران " است!
همچنان جامعه ایرانی امیدوار و برای تمامی مسئولین آرزومند است همانگونه که وضعیت سینمای ایران با روی کارآمدن دولت یازدهم بهبودی نسبی یافت، تلویزیون و سیما نیز تأثیراتی را تجربه کند، هرچند این خواسته خارج از اختیارات نوید دهنده تدبير و اميد است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۸
0
2
ی سوال..نویسنده اینن مطلب احیانا خودش مجرد نیست؟اونم بالای 25 سال..زیاد سخت نگیرید..شوهر نیست دیگهو چرا فرا فکنی میکنید..
شناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
0
1
نویسنده این مطلب اتفاقا یک دختر خانم ۱۷ سالست . اصلا هم سخت نگرفته و فقط کمی واقع گرایانه به موضوع نگاه کرده،
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها