بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۳۸۰۹۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲
امروز چهارشنبه سی ام مهر 1393 هجری خورشیدی، بیست و هفتم ذی الحجه 1435 هجری قمری و بیست و دوم اکتبر 2014 میلادی است. 29 سال پیش در چنین روزی، عملیات عاشورای 4 با رمز «یا موسی الکاظم(ع)» در منطقه ی عملیاتی غرب آغاز شد.
تدبیر24: مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در این روز، به شرح زیر است:

30 مهر 1364
عملیات عاشورای 4 با رمز «یا موسی الکاظم(ع)» در منطقه ی عملیاتی غرب آغاز شد. هدف از اجرای این عملیات انهدام نیروهای دشمن در منطقه ی غرب دریاچه اُم النعاج در هورالهویزه بود که با موفقیت به پایان رسید.

30 مهر 1361
قطعنامه ی شماره ی 37.3 در سی و هفتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره ی جنگ تحمیلی صادر شد، در مقدمه ی این قطعنامه، با هشدار به طولانی شدن جنگ میان 2 کشور بر این نکته تاکید شده بود که هر دولتی باید از به کارگیری زور در اشغال و دخالت در امور داخلی سایر کشورها خودداری نماید. این قطعنامه به دنبال پیروزی های رزمندگان اسلام در جبهه های مختلف نوشته شد.

30 مهر 1357
دیوید اوئن وزیرامور خارجه انگلیس گفت: اکنون وقت آن رسیده که ما از رژیم ایران حمایت کنیم و دوستی خود را با شاه (محمدرضا پهلوی) به اثبات برسانیم.

30 مهر 1342
اعلامیه ی شماره ی 15 فرمانداری نظامی تهران و حومه مبنی بر لغو اجرای مقررات حکومت نظامی انتشار یافت. مقررات حکومت نظامی به دنبال رویدادهای پانزدهم خرداد در تهران برقرار شده بود.

30 مهر 1334
لایحه ی پیوستن ایران به پیمان دفاعی ترکیه، عراق، پاکستان و انگلیس مشهور به پیمان بغداد(سنتو) در مجلس شورای ملی تصویب شد و بدین ترتیب ایران به عضویت این پیمان درآمد.

30 مهر 1333
هندرسن سفیر آمریکا و هربرت هوور مشاور نفتی وزارت امورخارجه آمریکا در تهران با محمدرضا پهلوی دیدار کردند. هوور روز بیست و پنجم مهر به ایران آمده بود و سفر او 23 روز بطول انجامید.

30 مهر 1331
هیات وزیران، موضوع قطع رابطه سیاسی ایران و انگلیس را به تصویب رساند و به سفارت این کشور ابلاغ کرد. بدین ترتیب رابطه ی سیاسی 2 کشور قطع شد. این امر به دلیل ملی شدن صنعت نفت ایران و کارشکنی های انگلیس در این موضوع، صورت پذیرفت.

30 مهر 1330
محمد مصدق نخست وزیر با ترومن رییس جمهوری آمریکا در کاخ سفید دیدار و درباره ی وضعیت اقتصادی و بودجه ی ایران با او گفت وگو کرد.

30 مهر 1302
قوام السلطنه نخست وزیر احمد شاه و نماینده ی وقت مردم تهران در مجلس پنجم شورای ملی به دستور رضاخان به اروپا تبعید شد.

30 مهر 1302
کابینه ی دوم میرزا حسن خان مشیرالدوله که در بیست و سوم خرداد تشکیل شده بود، پس از چهار ماه سقوط کرد. او از نخست وزیران مشهور دوره مشروطیت بود که قبل از این در سال های 1293، 1299، 1300 چهار بار به مقام نخست وزیری رسیده بود.

30 مهر 1293
نیروهای مشترک هندی انگلیسی، شهر آبادان را به بهانه ی حفاظت از شرکت نفت ایران و انگلیس اشغال کردند. بریتانیا ادعا کرد ورود نیروهایش به خلیج فارس به منظور سد کردن راه نفوذ نیروهای عثمانی و آلمانی به این منطقه است.

30 مهر 1290
نخستین گروه از نظامیان هندی و انگلیسی وارد بوشهر شدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها