بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۳۸۱۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸
یک جراح مغز و ستون‎ مهره‎ها درباره کمردرد گفت: شایع‏‌ترین علت کمردرد در کشور دردهای عضلانی استخوانی است که مردم به آن دچار می‌شوند.
تدبیر24: دکتر احمد ایروانی در منطقه زنجان، اظهار کرد: کمردرد یکی از شایع‏‌ترین علل مراجعه مردم به پزشک است. طوری که گفته می‌شود هر فرد حداقل یک‌بار در طول زندگی به دلیل کمردرد به پزشک مراجعه می‎کند. این بیماری شیوع نسبتا بالایی دارد و کمردردها علل متفاوتی را شامل می‌شوند.

وی افزود: ضربه یا همان تروما از عمده دلایل این مشکل است. همچنین بیماری‎های مفاصل، بیماری‏‌های استخوانی عضلانی، برخی عفونت‎ها، بدخیمی‌ها و برخی از بیماری‏‌های مادرزادی که منجر به انحراف ستون مهره‎ها می‌شود در دردهای مربوط به کمر تاثیرگذار است.

این جراح مغز و ستون مهره‎ها عنوان کرد: برخی از کمردردها به سادگی از طریق درمان‎های دارویی و غیردارویی قابل درمان است، اما در مورد سایر عوامل همچون بیماری‎های مادرزادی یا بدخیمی‎ها نیاز به جراحی است. این در حالیست که کمردرد در همه سنین قابل مشاهده است. اما علل این دردها در سنین مختلف متفاوت است، بطوری که در افراد سالمند عمده دلایل کمردرد ضایعات مفصلی و بیماری‎های تحلیل رونده مانند آرتروز است. کمردرد معمولا برتری جنسی ندارد، اما مردان به دلیل اینکه در مشاغل سنگین فعالیت دارند بیشتر در معرض کمردرد هستند.

دکتر ایروانی درباره پیشگیری از ابتلا به کمردرد، یادآور شد: پیشگیری باید از دوران کودکی آغاز شود، چرا که عادات غلط راه رفتن و نشستن از همین دوران شروع می‎شود. به همین جهت نحوه صحیح نشستن و راه رفتن، کار کردن و حمل اشیا بسیار حائز اهمیت است. همچنین داشتن وزن ایده‎آل، نوع تغذیه و ورزش مداوم در کاهش ابتلا به کمردرد بسیار تاثیرگذار است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها