بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۳۸۱۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱
پزشکان انگلیسی در یک روش درمانی پیشگامانه با رشد دادن مجدد سلول‌های عصبی در نخاع با استفاده از سلول‌های بینی، توان راه رفتن را به یک بیمار قطع نخاع بازگرداندند.
تدبیر24: برخی از بیماران دچار آسیب نخاعی جزئی پس از مدتی بهبود پیدا می‌کنند، اما قطع کامل نخاع برگشت‌ناپذیر است.

این روش درمانی پیشگامانه و انقلابی توسط محققان موسسه عصب‌شناسی دانشگاه کالج لندن (UCL) به سرپرستی پروفسور «جفری رایسمان» ابداع و توسط تیمی از پزشکان دانشگاه پزشکی روکلاو (Wroclaw) در لهستان بر روی یک بیمار 40 ساله دچار آسیب قطع نخاع انجام شد.

«درک فیدیکا» که چهار سال قبل در اثر اصابت چاقو به نخاع، از قفسه سینه به پایین فلج شده بود، نخستین‌ بیمار در جهان محسوب می‌شود که با استفاده از این روش درمانی جدید، توان راه رفتن خود را بازیافته است.

پزشکان از سلول‌های بینی بیمار برای بازتولید سلول‌های عصبی استفاده کرده و این سلول‌ها را درون نخاع قرار دادند؛ «فیدیکا» اکنون می‌تواند با استفاده از یک اسکلت مخصوص که به قسمت پا متصل می‌شود، راه رفته و حتی رانندگی کند.

نخستین مطالعه بالینی این روش درمانی بر روی انسان با نتایج قابل توجه همراه بوده و بنیاد آسیب‌های نخاعی نیکلاس (NSIF)‌ قصد دارد با جمع‌آوری بودجه 10 میلیون پوندی، این روش درمانی را بر روی 10 بیمار لهستانی با وضعیت مشابه طی پنج سال آینده انجام دهد.

پروفسور «رایسمان» معتقد است که با ادامه تحقیقات بر روی این روش درمانی طی چند سال آینده، ‌می‌توان به بهبود افراد دچار آسیب نخاعی امیدوار بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها