بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۳۸۱۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱
در جلسه شورای پول و اعتبار به بانک‌های بنگاه‌دار جهت خروج از بنگاه‌داری مهلت سه ساله داده شد.
تدبیر24: محمدرضا پورابراهیمی - عضو شورای پول و اعتبار - درباره جلسه عصر دیروز شورای پول و اعتبار و موضوعات مورد بحث در این جلسه به ارائه توضیحاتی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه عمده موضوع جلسه کاهش بنگاه‌داری در بانک‌ها بود، گفت: در این نشست به بانک‌ها این فرجه داده شد که در یک بازه زمانی سه ساله به واگذاری بنگاه‌ها بپردازند که در مدت تعیین شده مقررشد که بانک‌ها نسبت به کاهش بنگاه‌داری و شرکت‌داری اقدام کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از بانک‌ها براساس مصوبه دولت، بنگاه‌هایی را به عنوان تسویه بدهی از سازمان خصوصی سازی تحویل گرفتند که در حال حاضر بانک مرکزی خواستار خروج آنها از شرکت‌داری است، خاطرنشان کرد: بانک‌های صادرات، ملت، سپه و رفاه کارگران از جمله بانک‌هایی بودند که باید در مدت زمان تعیین شده نسبت به خروج از بنگاه‌داری اقدام کنند.

پور ابراهیمی همچنین به بررسی نشدن موضوع اخذ کارمزد از دارندگان پایانه های فروشگاهی در جلسه روز گذشته اشاره کرد و گفت: به احتمال زیاد این موضوع در جلسه هفته آینده مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است؛ چندی پیش یک فوریت طرحی در مجلس به تصویب رسید که براساس آن بانک‌ها باید ظرف یک سال تمام کارخانه‌ها و شرکت‌ها و بنگاه‌های زیرمجموعه خود را واگذار می‌کردند، اما با مصوبه شورای پول و اعتبار این مهلت به سه سال ارتقا یافته و بانک‌ها سه سال زمان دارند، تا برای خروج از بنگاه‌داری اقدام کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها