بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۳۸۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۷
وزیر بهداشت درباره سلامت فرآورده‌های لبنی بویژه در موضوع مربوط به پالم، گفت: مردم به راحتی لبنیات به خصوص شیر مصرف کنند. وزارت بهداشت چشم‌های نظارتی را چند برابر کرده است و بازرسی‌ها همواره به صورت مداوم انجام می‌شود.
تدبیر24: دکتر سیدحسن هاشمی در این باره افزود: خوشبختانه اتحادیه صنف مربوطه نیز در طول این مدت همکاری‌های خوبی داشته است.

هاشمی در این باره افزود: ما نگران بودیم که مساله پالم آسیبی به صادرات صنایع لبنی زده باشد که خوشبختانه طبق آخرین آماری که از گمرک ایران داشتیم مشخص شد نه تنها کاهش صادرات نداشتیم بلکه افزایش نیز داشته‌ایم و از این بابت خوشحالیم که با نظارت و بازرسی مشکل برطرف شد و آسیبی نیز به صنابع لبنی وارد نشده است.

وی در ادامه ضمن تاکید بر لزوم توجه آحاد مردم به مباحث سلامت بویژه برخورداری از تغذیه مناسب و تحرک، ادامه داد: این درحالیست که به عنوان مثال مصرف نمک در کشور 2.5 برابر استانداردهای جهانی است. در ادامه طرح تحول نظام سلامت، برچسب‌هایی روی مواد غذایی قرار می‌گیرد که مقدار شکر، نمک و روغن در آن ثبت است و با چراغ راهنمای تغذیه‌ای مردم می‌توانند فرآورده‌های غذایی را مصرف کنند.

هاشمی در این باره گفت: اگر می‌خواهیم بیشتر عمر کنیم و دچار معلولیت نشویم، مردم باید خود نیز مباحث مربوط به سلامت‌شان را رعایت کنند. در ادامه طرح تحول نظام سلامت، برچسب‌هایی روی مواد غذایی قرار می‌گیرد که مقدار شکر، نمک و روغن در آن ثبت می‌شود. به این ترتیب علائم راهنمای تغذیه‌ای (مجاز، احتیاط و خطر) روی فرآورده‌های غذایی نصب می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها