بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۳۸۲۲۹
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴
نتايج يک پژوهش جديد نشان مي دهد زناني که در سنين ميان سالي عصبي، حسود، بداخلاق، دمدمي مزاج و مضطرب هستند به احتمال بيشتري در آينده به بيماري آلزايمر مبتلا خواهند شد.
تدبیر24: در اين پژوهش که نتايج آن در پايگاه اينترنتي نشريه «آکادمي عصب شناسي آمريکا» منتشر شده است، حدود 800 زن که سن آنها بين 38 تا 46 سال است مورد بررسي قرار گرفتند. در طول انجام اين پژوهش، 19 درصد از اين زمان به جنون مبتلا شدند.

 بر اساس نتايج اين پژوهش، زناني که بيشترين آثار اضطراب و پريشاني در آنها ديده مي شد، احتمال ابتلا به جنون در آنها دو برابر است. ابتلا به جنون تنها زماني رخ مي دهد که اضطراب و پريشاني در طولاني مدت در اين افراد قابل مشاهده باشد.

همچنين نتايج اين پژوهش نشان داد زناني که به آساني دچار اضطراب مي شوند و به سرعت نيز اين احساس را از دست مي دهند، بيشترين احتمال ابتلا به بيماري آلزايمر در آنها وجود دارد.

«لنا يانسون» پژوهشگر دانشگاه «گوتنبرگ» در سوئد در اين باره گفت: «تا کنون بيشتر تحقيقات در خصوص بيماري آلزايمر به ميزان تاثير عواملي از قبيل تحصيلات، عوامل مربوط به عملکرد قلب و همچنين گردش خون، آسيب به ناحيه سر، سوابق خانوادگي و عوامل ژنتيک پرداخته است. اين در حالي است که نتايج اين تحقيقات جديد نشان مي دهد شخصيت افراد نيز مي تواند در احتمال ابتلاي آنها به اين گونه بيماري ها از طريق تاثير بر رفتار، شيوه زندگي يا واکنش آنها به عوامل ايجاد اضطراب تاثير داشته باشد.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها