بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۳۸۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵
«امیر دریادار حبیب الله سیاری» فرمانده نیروی دریایی ایران در ادامه سفر خود به چین، روز پنجشنبه در مراسمی ویژه در محل فرماندهی نیروی دریایی این کشور در پکن، مورد استقبال رسمی قرار گرفت.
تدبیر24: در این مراسم که با تشریفاتی ویژه همراه بود، دریاسالار «ووشنگ لی» فرمانده نیروی دریایی چین به همراه فرماندهان عالیرتبه این نیرو، از دریادار سیاری و هیات همراه استقبال و پس از آن طرفین برای انجام مذاکرات مورد علاقه، به تبادل نظر و گفت وگو پرداختند.

طرفین در این گفت وگو که حدود یک ساعت به طول انجامید، محورهای مختلفی را مورد ارزیابی و بررسی قرار دادند که تاکید بر 'تعاملات و همکاریهای بیشتر در حوزه دریایی'، بخش مهم این گفت وگوها بود.

امیر دریادار حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی کشورمان با بیان اینکه حامل سلام های گرم فرماندهان نظامی ایران به فرماندهان نظامی چین است ابراز امیدواری کرد که دستاوردهای این سفر، زمینه ساز همکاری بهتر و مناسب تر نیروهای مسلح دو کشور بویژه در نیروهای دریایی باشد.

وی همچنین به دیدار و بازدید خود از ناوگان شرق و شمال این کشور در چند روز اخیر اشاره کرد و گفت: شاهد پیشرفت های خوب و چشمگیری در بخش های مختلف نیروی دریایی چین بودم و این موضوع نشان دهنده آن است که شما توجه ویژه ای به این بخش داشته اید.

فرمانده نیروی دریایی کشورمان همچنین خواستار بسترسازی مناسب بر مبنای افزایش سطح همکاریهای نیروی دریایی دو کشور شد و تاکید کرد که تبادل تجربیات و انتقال دانش فنی به یکدیگر می تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا نماید.

دریادار سیاری با تاکید بر وجود سابقه و ریشه های تاریخی دو کشور از گذشته های دور تاکنون، نقش مهم و ارزشمند هر دو نیروی دریایی به عنوان بازیگران اصلی و اثرگذار در حوزه ژئوپلیتیک و ژئوانرژی در اقیانوس هند و مناطق همجوار را مورد اشاره قرار داد.

فرمانده نیروی دریایی کشورمان در بخش دیگری از سخنانش از همتای چینی خود برای بازدید از ایران اسلامی دعوت به عمل آورد که با استقبال «ووشنگ لی» مواجه شد.

دریاسالار «ووشنگ لی» فرمانده نیروی دریایی چین نیز ضمن خیر مقدم به همتای ایرانی خود، حضور فرماندهان عالیرتبه نیروی دریایی ایران در چین را در تحکیم مناسبات و همکاریهای دریایی دو کشور مفید و اثرگذار دانست.

وی با ابراز خرسندی از حضور دریادار سیاری در مقر فرماندهی نیروی دریایی چین، تصریح کرد که بدون شک این سفر، سرفصل جدیدی برای همکاریهای بیشتر دو کشور در حوزه دریایی ایجاد خواهد کرد.

«ووشنگ لی» همچنین به سفر خود به ایران اشاره کرد و گفت: خاطره خوب آن سفر همیشه در ذهن من باقی است و امیدوارم سفر شما به چین نیز پایه گذار مراودات جدیدتری باشد.

تاکید بر علائق و منافع مشترک عملیاتی و راهبردی در حوزه دریاهای بین المللی، ایجاد فرصت ها و همکاریهای بیشتر در عرصه های مختلف، همکاری های آموزشی، تبادل دانشجو و استاد، تاکید بر اثرگذاری دو نیرو در حوزه ژئوپلوتیک و ژئوانرژی در منطقه اقیانوس هند و مناطق همجوار، مقابله با دزدی های دریایی و تروریسم و ایجاد صلح و امنیت جهانی از دیگر محورهای گفت وگوی دریادار «سیاری» و دریاسالار «ووشنگ لی» بود.

فرمانده نیروی دریایی جمهوری کشورمان همچنن امروز با «چانگ ون چوان» وزیر دفاع چین دیدار و گفت وگو کرد.

بازدید از پایگاه دریایی، یگان نمونه و پایگاه هوادریای شانگهای،ناوشکن، فریگت و زیردریایی شهر بندری 'چینگ دائو' در شرق چین از جمله مکان های مورد بازدید هیات عالیرتبه نیروی دریایی کشورمان در چند روز اخیر بود.

فرمانده نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران به دعوت رسمی همتای چین خود به این کشور سفر کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها