بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۳۸۳۰۷
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵
با گذشت سه روز از رحلت آیت الله مهدوی کنی تصویری از حضور آیت الله مصباح یزدی در هیچ یک از فیلم ها و تصاویر مراسم خاکسپاری مرحوم کنی به ثبت نرسیده و تا کنون پیامی برای درگذشت وی نیز صادر نکرده است.

تدبیر24:با گذشت سه روز از رحلت آیت الله مهدوی کنی، نه تنها تصویری از حضور آیت الله مصباح یزدی در هیچ یک از فیلم ها و تصاویر مراسم خاکسپاری مرحوم کنی به ثبت نرسیده بلکه وی تا کنون پیامی برای درگذشت وی نیز صادر نکرده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی تدبیر24 ، آیت الله مهدوی کنی، نامی آشنا در تاریخ انقلاب اسلامی است، بزرگمردی مبارز و صد البته شناسنامه دار که هیچگاه چشمش را بر حقیقت نبست و هر آنچه که لازم بود را بر زبان آورد، روزی تلویحا نامزدهای معترض به انتخابات 88 را به صلح امام حسن دعوت می کرد و روزی دیگر به شدت از هم طیفان خود انتقاد می کرد که چرا حاضر به اتحاد نشدند. او از پیش از انقلاب در کنار امام و انقلابیون حضور داشت و در روزهای پس از انقلاب نیز همواره یکی از کلیدی ترین چهره های نظام بود.

مردی که دانشگاه امام صادق را برای تربیت نسل جدیدی از مدیران کشور ایجاد کرد و زمانی که رفیق قدیمی اش نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد از ثبت نام در انتخابات خودداری کرد. او بر خلاف اغلب چهره های امروز اصولگرایی از نردیکان امام بود و هرکس پای صحبتش نشسته به یاد دارد که چگونه با اشتیاق خاطراتی از امام را بر زبان می آورد. خلاصه کلام اینکه آیت الله کنی از شناسنامه های انقلاب بود و مسئولیت های مختلفی را در طول 35 سال پس از پیروزی انقلاب و حتی سال های قبل از آن در راه پیروزی نهضت بر عهده داشته است که آخرین آن ریاست بر مجلس خبرگان رهبری بود.

معروف ترین جمله انتخابات 76

کنی از تاثیرگذارترین چهره های اصولگرایی نیز به حساب می آید و اغلب رای دهندگان در دوم خرداد 76 به یاد دارند که او چطور از زمان تفکیک اصلاح طلب و اصولگرا تمام قد پای اصول و اصولگرایی ایستاده بود. عبارت " حدس می زنیم نظر رهبری بر ناطق نوری باشد" از معروف ترین و البته بی سابقه ترین جملات دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری است که همچنان برخی از آن به عنوان سندی برای رای دادن مقام معظم رهبری به ناطق نوری خرداد 76 یاد می کنند.

در دوران اصلاحات نیز او به فعالیتش ادامه داد و همسو با ناطق نوری برای وحدت اصولگرایان بسیار کوشید، کوششی که گرچه در ابتدای راه با چند پیروزی مقطعی برای اصولگرایان همراه بود اما بعدها با رد صلاحیت گسترده اصلاح طلبان بیشتر به قهرمانی در میان یک نفر شبیه شد تا پیروزی.

گذر ایام به سال 88 که رسید، اوضاع تغییر کرد. او نیز از وقایع و برخی گفته های آن نامزد اصولگرای آن سال دل آزرده شده بود. اما از تلاشش برای وحدت کم نکرد. تلاشی که البته بدون شیخ نور انجام شد اما آیت الله دو طرف اصلاح طلب و اصولگرا را به وحدت دعوت کرد.

مرحوم کنی در جریان انتخابات رییس خبرگان نیز علیرغم فشار بی سابقه جریان تندرو حاضر به رقابت با آیت الله هاشمی رفسنجانی نشد و پس از درخواست هاشمی برای شرکت در انتخابات ریاست خبرگان وارد میدان شد. او تلاش زیادی هم برای وحدت اصولگرایان کرد، تلاش هایی که با بی مهری اصولگرایان روبه رو شد و هیچگاه به نتیجه نرسید.

اختلاف نظر آیت الله با مصباح یزدی

ناکامی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در به وحدت رسیدن اصولگرایان برای انتخابات مجلس نهم را شاید بتوان از مهم ترین جنبه های علنی اختلاف نظرش با آیت الله مصباح یزدی برشمرد. زمانی که مهدوی کنی علنا از لیست جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم حمایت کرد، ایت الله مصباح حاضر به پذیرش این لیست نشد و جبهه ای به نام پایداری را شکل داد و پس از خروج از سازوکار وحدت اصولگرایان که به ابتکار مرحوم کنی تشکیل شده بود، لیستی مستقل به نام پایداری را برای انتخابات مجلس معرفی و از آن حمایت کرد.

در این بین گرچه برخی اعضای دولیست مشترک بوده و دو آیت الله هیچگاه در تقابل کلامی با یکدیگر قرار نگرفتند اما منتسبان به دو جریان از هیچ تلاشی برای تخریب یکدیگر دست بردا نبودند و در شرایطی که میدان را خالی از رقیب اصلاح طلب می دیدند با تندتربن حملات به یکدیگر تاختند.

نتیجه انتخابات مجلس اما وزن دو طرف را به خوبی آشکار کرد،برتری نسبی شمار نامزدهای جبهه متحد در برابر پایداری ها نشان داد که قبای رهبری اصولگرایان بر تن مهدوی کنی اندازه تر است تا مصباح یزدی.

اختلافات گرچه تداوم داشت اما کمتر علنی می شد تا دوباره موسم انتخاباتی دیگر رسید، اصولگرایان با سازوکارهای متعدد چند بعلاوه چندشان همگی سودای ریاست جمهوری بر سرشان زده بود که آیت الله کنی بار دیگر وارد میدان شد و ابتکار عمل را برای اتحاد آنان به دست گرفت. شماری از آنان با درخواست آیت الله کنی از حضور در انتخابات ریاست جمهوری منصرف شدند و شماری دیگر نیز موفق به عبور از گلوگاه شورای نگهبان نشدند. سرانجام سه نامزد نزدیک به آیت الله مهدوی کنی صلاحیتشان تائید شد و ولایتی، حداد عادل و قالیاف وارد رقابت های انتخاباتی شدند.
در طرف دیگر گستره اصولگرایی اما اوضاع طور دیگری بود. علامه مصباح بازهم حاضر به پذیرش وحدت با دیگر اصولگرایان نشده بود و جبهه اش با پایداری بر نامزد اصلح خود در زمین و آسمان ها یعنی کامران باقری لنکرانی راه دیگری را طی می کرد، راهی که با رد صلاحیت لنکرانی به بن بست رسید اما بازهم منجر به آمدن تمام اصولگرایان زیر چتر وحدت آیت الله کنی نشد، پایداری ها از سعید جلیلی حمایت کرده و علیرغم پیام های متعدد از شیوخ اصولگرا حاضر به وحدت نشدند. در این بین حتی آتش تخریب علیه یکدیگر را هم آغاز کردند و با خودزنی در جریان اوصولگرایی سعی در کسب رای بیشتر کردند!

همزمان با این اقدامات و در حالی که نظر آیت الله کنی بر کاندیداتوری محمدباقر قالیباف بود ( ماهنامه شهدای اسلام) انتخابات با حضور ولایتی، جلیلی و قالیباف برگزار شد و نتیجه اش پبروزی نامزد مورد حمایت اصلاح طلبان شد.
در انتخابات 92 هم برتری آرای قالیباف به جلیلی همچنان اثبات کرد که رهبری اصولگرایان عنوانی شایسته برای مهدوی کنی است.

عیادت مصباح از آیت الله پس از 3 ماه

ایپزود آخر در اختلافات دو آیت الله را باید در بیماری مرحوم کنی یافت، زمانی که علامه مصباح پس از گذشت بیش از 3 ماه از بستری شدن رییس مجلس خبرگان رهبری در بیمارستان تازه به عیادتش رفت و البته عیادتی که به قصد دیدار با رهبری در بیمارستان انجام شد و پس از آن علامه مصباح چند قدمی را هم تا اتاق محل بستری آیت الله کنی رفت. عیادتی که گفته می شود با اشک و دعا برای شفای عاجل آیت الله مهدوی کنی همراه بوده است، گویا باز هم نتوانست اختلاف مصباح با مرحوم کنی را از بین ببرد، چراکه پس از فوت رییس مجلس خبرگان رهبری نیز علامه مصباح پیام تسلیتی برای این ضایعه صادر نکرد و تنها پیام تسلیتی که شاید بتوان آن را مرتبط با وی دانست پیامی است که جبهه پایداری با امضای دبیرکل خود یعنی مرتضی آقاتهرانی صادر کرده است.

عدم صدور پیام تسلیت از سوی علامه مصباح به حدی عجیب بود که خبرگزاری تسنیم، از رسانه های نزدیک به جبهه پایداری و مهم ترین حامی جلیلی در انتخابات 92 نیز به آن واکنش نشان داد و با گفت وگو با رییس دفتر آیت الله مصباح به دنبال چرایی این موضوع رفت که در نهایت تلاش خبرنگار منجر به این شد که رئیس دفتر آیت‌الله مصباح بگوید که علامه مصباح برای علو درجات آیت‌الله مهدوی‌ دعاکردند!

همایش اصولگرایان؛ غیاب نزدیکان کنی خاک سپاری کنی؛ غیاب مصباح
تصویر علامه مصباح در هیچ یک از تصاویر مربوط به تشییع پیکر آیت الله کنی نیز دیده نشده است و هنوز معلوم نیست اطرافیانش چطور می خواهند در غیاب آیت الله مهدوی کنی او را به رهبری جریان اصولگرا برسانند، گام اول این اقدام که برگزاری همایش اصولگرایان چند روز پیش از فوت آیت الله مهدوی کنی بود در غیاب چهره های نزدیک به مرحوم کنی و نیز چهره های شاخص اصولگرا با شکست روبه رو شد و حالا باید دید گام دوم این جریان چه خواهد بود؟

به گزارش تدبیر24، ساعاتی پس از درگذشت آیت الله مهدوی کنی، مقام معظم رهبری، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، اعضای دولت، دبیر و اعضای شورای نگهبان، شماری از اعضای مجلس خبرگان، اعضای شورای شهر تهران، شماری از نمایندگان مجلس و ... این ضایعه را تسلیت گفتند، همچنین سید محمد خاتمی، محمدرضا عارف، محمدباقر قالیباف، مجمع روحانیون مبارز،دفتر تحکیم وحدت، حجت الاسلام منتجب نیا، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، جامعه روحانیت مبارز، حزب مردمسالاری و ... نیز با صدور پیام های جداگانه درگذشت آیت الله کنی را تسلیت گفتند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۱۳
صادق جریری
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۲
4
11
اسمشون اصولگراست که در اصول باهم باشن. وحدت مگه اصول نیست که اینا در اون اشتراک ندارن؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۳
تدبیر و اصلاحات و .... همه نگران مجلس هستند که مطمئناً به دستشان نخواهد افتاد
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
این خبر متاسفانه جزء نشر اکاذیب می باشد.
یک سری هم به سایت ایشان می زدید و فایل های صوتی درس های آخر را گوش می کردید متوجه می شدید.
علیرضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۲
5
15
آیت الله کنی تکرار نخواهد شد، آیت الله مصباح بهتر است حتی فکر جانشینی ایشان هم به ذهنشان خطور نکند.
پاسخ ها
محسن
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۲
آقای مصباح اگه به فکر جانشینی مرحوم آقای مهدوی بودن، حداقل یه پیام میدادن تا خودشون رو مطرح کنن...
سریاز ولایت 2
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۲
احسنت آیت اله کنی تکرار نخواهدشد
اما بر سر جانشینی همه مثل انحلال طلبان اسراییلی که حب جاه و مقام ندارند
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
1
9
جناب ولایت2 مودب باش. ادب مرد به ز دولت اوست
کاظم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
7
0
آن هاکه پیام داده اندبه مقتضای مسولیت حکومتی فعلی یاقبلیشان بوده است.آیت الله مصباح چنین مسولیتهایی نداشته وندارند.باچکشی که شمادراین مطلب ساخته ایدمیتوان هرمخالفی رانواخت.ازجمله شماری دیگرازاعضاءخبرگان یامجلس شورای اسلامی.یامراجع عظام تقلیدووو.حتی بفرض صحت بافته های شمادراین نوشته تنها لقبی که میتوان شمارا بآن مفتخرنمود وزیبنده شماشناخت عنوان «هیزم کش بدبخت »است.
پاسخ ها
احمدی
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
حق با شماست، در حقیقت شما خودتان خوب اذعان دارید که مصباح مانند یک فرد و شهروند معمولی است و پیام تسلیت دادن یا ندادنش اهمیتی ندارد!
کاظم
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۵
برادرعزیزآقای احمدی بپذیرکه، تامردسخن نگفته باشد-عیب وهنرش نهفته باشد.اگرنظرراباتفکرخوانده بودی شایدبرداشت دیگری داشتی.اگرگروهی دیگر ازخبرگان یامراجع عظام تقلید معمولیندحتماایشان هم هستند؟!برایت آرزوی سعادت وعاقبت بخیری دارم.
احمدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
0
7
جالب است افراطیون به جای اینکه به دنبال پاسخی منطقی برای سکوت مصباح باشند دم از اخلاق می زنند و مدعی شده اند. اما همین ها در رسانه های زنجیره ای شان از اینکه چرا هاشمی به ملک عبدالله پیام نمیدهد و خواستار توقف حکم اعدام شیخ نمر نمی شود انتقاد می کنند و جالبتر اینکه بعد که هاشمی هم نامه می دهد بازهم انتقاد می کنند که چرا هاشمی به ملک عبدالله نامه داده است!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۶
0
5
خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر گرداند
به حق الحسین ابن علی علیه السلام
امیرحسین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۱
0
0
بد نیست به جای خبرهای غیر منطقی سری هم به رسانه های دیگر بزنید تا دروغ هایتان شاخ دار نشود

(البته این نظر رو منتشر نمیکنید)

http://www.sabernews.com/shownews.php?idnews=49914
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها