بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۳۸۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷
سازمان های مردم نهاد آمریکایی
دهها سازمان مردم نهاد در آمریکا با انتشار نامه ای خطاب به اعضای مجالس سنا و نمایندگان این کشور، از اعضای جنگ طلب کنگره خواستند که از سنگ اندازی در مسیر گفت و گوهای هسته ای با ایران خودداری کنند.
تدبیر24: به گزارش تارنمای مجله 'نیشن'، در بخشی از نامه یاد شده که از طرف 37 سازمان مردم نهاد تهیه و تنظیم شده، با اشاره به اینکه میلیون ها شهروند آمریکایی خواستار استفاده از دیپلماسی برای رسیدن به توافق هسته ای با ایران هستند، آمده است: 'ما این نامه را می نویسیم تا نگرانی عمیق خود را از سخنان نادرست و ناسازنده برخی اعضای کنگره درباره نتیجه احتمالیِ گفت و گوهای کنونی با ایران ابراز کنیم.'
امضا کنندگان نامه تاکید کردند: 'به ویژه، اینکه برخی نمایندگان گفته اند با هرگونه توافق جامع با ایران مخالفت خواهند کرد، بسیار غیرمسوولانه است.'
در بخش دیگری از نامه به کنگره این کشور آمده است: 'ما همچنین از شنیدن این سخن، بسیار ناامید شدیم که برخی اعضای کنگره تهدید کرده اند که با هرگونه توافقی که شامل انهدام زیرساخت های غنی سازی اورانیوم در ایران نباشد، مخالفت خواهند کرد.'
در این نامه که روز پنجشنبه خطاب به نمایندگان کنگره آمریکا تنظیم و به نشانی سنا و مجلس نمایندگان ارسال شد، همچنین آمده است که تفکر آن گروه از نمایندگانی که مخالف هرگونه غنی سازی در ایران هستند، مانع از دستیابی به توافقی عملی میان دو کشور خواهد شد.
'دموکرات های ترقی خواه آمریکا'، 'کلیسای متودیست یکپارچه'، 'شورای ملی آمریکاییان ایرانی تبار'، 'مرکز سیاست بین الملل' و VoteVets از جمله امضاکنندگان نامه یاد شده هستند.
پیش بینی ها و پیشگویی ها درباره احتمال مخالفت کنگره در حالی است که مسوولیت تصمیم های دستگاه اجرایی و دیپلماسی کشورها در حوزه سیاست خارجی و مناسبات با سایر کشورها و همچنین عمل به این تصمیم ها، به طور کلی به عهده عالی ترین مقام آن قوه یعنی رییس جمهوری است و مذاکرات هسته ای گروه 1+5 با ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
به عبارت دیگر، تیم مذاکره کننده دولت ایران با تیم های دولت های گروه 1+5 از جمله امریکا در حال مذاکره است نه با نمایندگان کنگره.
در حالی که مقامات غربی به پایبندی کشورمان به تعهدات داوطلبانه اش در توافق موقت ژنو اذعان دارند، مسوولان ارشد ایران تصریح کرده اند که توافق هسته ای جامع اساسا در صورت خودداری طرف های مقابل از زیاده خواهی، دست یافتنی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها