بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۳۸۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹
در جریان مبادلات نخستین ماه پاییزی، 2.8 هزار میلیون سهم به ارزش 17.4 هزار میلیارد ریال در 342 هزار نوبت به نام سهامداران جدید ثبت شد، این در حالی است که این حجم معاملات نسبت به مهر ماه سال گذشته از رشد 9 درصدی برخوردار بود.
تدبیر24: جزئیات معاملات ماه گذشته حاکی از آن است که در بازار اول، 402 میلیون سهم به ارزش 1.6 هزار میلیارد ریال از سوی سرمایه گذاران دست به دست شد که در مقایسه با مهر ماه سال گذشته از لحاظ حجم و ارزش به ترتیب افت و سپس رشد 3 درصدی را تجربه کرد.

همچنین بازار دوم نسبت به سایر بازار ها از بیشترین اقبال خریداران برخوردار بود به طوری که 1.8 هزار میلیون سهم به ارزش 4.4 هزار میلیارد ریال در این بازار جابه جا شد.

از طرفی در بازار پایه، 612 میلیون سهم به ارزش هزار و 78 میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت و در مقایسه با مهر ماه سال گذشته از لحاظ حجم و ارزش به ترتیب 65 و 35 درصد رشد کرد.

طبق این گزارش، در ماهی که سپری شد، بازار سوم معامله 50 میلیون ورقه به ارزش 225 میلیارد ریال را به خود اختصاص داد. بازار ابزار های نوین مالی هم با معامله 18 میلیون ورقه ارزش معاملات آن 10 هزار و 49 میلیارد ریال را نشان داد.

این در حالی است که از ابتدای سال تا پایان مهر ماه جاری، 144 میلیون ورقه به ارزش 83.8 هزار میلیارد ریال در این بازار داد و ستد شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 166 درصدی حجم و 95 درصدی ارزش معاملات را از آن خود کرد.

بر اساس آمار های موجود در ماه گذشته، معامله بلوک 25 درصدی سهام شرکت مجتمع فولاد تربت حیدریه در بازار سوم به قطعیت رسید. همچنین بلوک 40 درصد سهام شرکت عمران و مسکن سازان شمالغرب و 15.64 درصدی شرکت صنایع پتروشیمی زنجان معامله شد.

افزون بر این، در میان صنایع فعال در بازار های فرابورس ، محصولات شیمیایی با مالکیت 41 درصد بیشترین سهم ارزش بازار سهام را در دست داشتند و پس از آن فلزات اساسی، فرآورده های نفتی،کک و سوخت هسته ای، بانک و موسسات اعتباری و واسطه گری های مالی و پولی در رتبه دوم تا پنجم از این لحاظ جای گرفتند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها